I JA TO MOGU

Udruzi Mali princ odobrena sredstva za projekt kojim će organizirati kreativne aktivnosti

Projekt je vrijedan 117.659,00 kuna.

14:45h
0
Foto: Udruga Mali princ

Predsjednica Udruge Mali princ Kristinka Štefan jučer je u Ministarstvu znanosti i obrazovanja potpisala ugovor o financiranju projekta I ja to mogu, odobrenog na natječaju Ministarstva u području izvaninstitucionalnog odgoja i obrazovanja djece i mladih za razdoblje od 1. rujna 2019.g. do 31. kolovoza 2020.

Projekt, vrijedan 117.659,00 kuna, odnosi se na kreativne i radno-okupacijske aktivnosti članova Udruge osnovnoškolske i srednjoškolske dobi za koje su organizirane aktivnosti u popodnevnim satima s ciljem poboljšanja kvalitete života djece i mladih s teškoćama u razvoju i organiziranog provođenje slobodnog vremena.

– Ove ciljeve nastojimo postići organizirajući im aktivnosti svakodnevnog života u okviru kojih pripremaju jednostavna jela, radionice socijalizacije, komunikacije, sportsko-rekreativne aktivnosti, radionice razvoja kreativnosti, društvene igre, obilježavanje značajnih datuma tijekom godine, sudjelovanje na gradskim manifestacijama, organizirane izlete i druženja sa srodnim Udrugama – poručuju iz Malog princa.

Foto: Udruga Mali princ