28.5 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 24. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
NA POTEZU MINISTARSTVO

Je li napokon pronađen novi ravnatelj koprivničkog Centra za socijalnu skrb?
J

Ne propustite

Prijedlog još samo mora potvrditi resorno ministarstvo.

Na sjednici održanoj ovoga tjedna, Upravno vijeće koprivničkog Centra za socijalnu skrb odabralo je kandidata za ravnatelja te ustanove.

Od ukupno četiri pristigle kandidature, prihvaćena je ona Danijela Rušaka, magistra prava, Koprivničanca koji je trenutno na funkciji zamjenika ravnateljice Centra za socijalnu skrb u Križevcima.

– Shodno zakonskoj proceduri, u ponedjeljak, 16. svibnja ćemo prijedlog Upravnog vijeća uputiti resornom ministarstvu odnosno ministrici Juretić, koja bi ga trebala razmotriti i potvrditi. Očekujemo da će to biti unutar iduća dva tjedna – rekla nam je predsjednica Upravnog vijeća Centra za socijalnu skrb Koprivnica Vesna Križan.

Danijel Rušak // Foto: privatni album
Danijel Rušak // Foto: privatni album

Podsjetimo, izbor novog ravnatelja “vuče” se kroz čak četiri natječaja, a sam Rušak već je jednom zamalo postao ravnateljem i to prije godinu dana, no ondašnje ministarstvo nije ga potvrdilo.
Početkom ove godine, u veljači, staro Upravno vijeće na čelu s Ninom Madunić također je raspisalo natječaj, no imenovano je novo pod vodstvom Vesne Križan, koje ga je poništilo i raspisalo novi.

Saga o čovjeku koji će voditi ovu ustanovu završit će uspije li Rušak ovoga puta dobiti potvrdu u Zagrebu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Javno nadmetanje

Treba vam bicikl ili neka druga zanimljiva stvar? Dođite u Policijsku upravu, cijene će biti sitnica!

Ako sate raspoloženi za nadmetanje i mogući dobar ulov za još bolju cijenu, Policijska uprava koprivničko-križevačka je mjesto gdje...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×