7.4 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Uređuje se okoliš Oružane
U

Ne propustite

Krajem studenog započeli su radovi na uređenju okoliša Oružane, a planirani zahvat uključuje i radove unutar prometnog koridora Oružanske ulice uz zgradu Oružane, tako da će zbog odvijanja radova dio Oružanske ulice od Franjevačke ulice do Reberinkse ulice biti zatvoren za promet motornim vozilima u periodu od 7. do 8. 12. (utorak i srijeda), a nakon toga će promet odvijati usporeno uz privremenu regulaciju.

Idejni projekt uređenja okoliša Oružane izradila je FORMA-BIRO d.o.o. iz Koprivnice, a Konzervatorski odjel iz Bjelovara je izdao prethodno odobrenje temeljem Zakona o zaštiti i očuvanju kulturnih dobara.

Investitor radova je Grad Koprivnica, izvođač radova je „Koming“ d.o.o., a nadzorni inženjer Vladimir Jukić, dipl.ing. građ..

Vrijednost radova je 125 tisuća kuna (uključen PDV), a rok za završetak izvođenja radova je 26.12.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

PRVI PUT U POVIJESTI

FOTO Budrovački vatrogasci organizirali Dan otvorenih vrata i dobili 11 novih članova

Dobrovoljno vatrogasno društvo iz đurđevačkog prigradskog naselja Budrovac prvi put u svojoj povijesti DVD Budrovac organizirao je Dan otvorenih...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×