Blagdansko darivanje

Vaš portal epodravina i Galko vam za zimske dane poklanjaju muške kožne rukavice

E vaš portal epodravina.hr vam u suradnji s Galkom, a povodom božićnih i novogodišnjih blagdana poklanja muške kožne rukavice, jer hladne zimske dane najbolje će ugrijati GALKO rukavice.

17:00h
0
Kožne rukavice Galko

Vodeća tvornica u proizvodnji kožne galanterije u Hrvatskoj, modna kuća GALKO, iduće će godine proslaviti će 25 godina postojanja.

Nastala od obiteljskog obrta u Malom Bukovcu, Galko je tijekom godina stvorio reputaciju tvrtke koja proizvodi asortiman “potpune ponude” na području kožne galanterije: od etuia za mobitele, novčanika, remena, toaletnih torbica, manikir setova, do predivnih ženskih torbi kojima su oduševljene i najpoznatije hrvatske fašionistice.

Nađete li se u potrebi da birate ili tražite proizvod od kože koji odiše elegancijom i ukusom, stručno osoblje Galka rado će Vam pomoći pronaći ne samo rješenja za korporativne i poslovne darove, nego će Vas i savjetovati kako pripremiti iznenađenja za Vaše najdraže.

Posjetite stoga neku od adresa Galko dućana ili Galko web trgovinu. Ugodite sebi, budite elegantni u svakom koraku, iznenadite drage osobe. Poklonite Galko!

E vaš portal epodravina.hr vam u suradnji s Galkom, a povodom božićnih i novogodišnjih blagdana poklanja muške kožne rukavice, jer hladne zimske dane najbolje će ugrijati GALKO rukavice. Izrađene od visokokvalitetne kože, omogućit će Vam da nesmetano uživate u blagdanskim radostima!

Da bi osvojili ove predivne i kvalitetne rukavice, prijavite se u obrazac u prilogu ili s nama zaigrajte na Facebook stranici portala epodravina.