Pridružite se humanitarnoj akciji

Na velikom sportskom vikendu u Đurđevcu skupljat će se sredstva za teško oboljelog Roberta Jagetića (21)

U subotu, 10.veljače, u Sportskoj dvorani Strukovne škole bit će odigrane rukometne utakmice, a djevojke su pokazale veliko srce i novac od ulaznica odlučile donirati za Roberta.

19:17h
0
robert jagetić
Robert sa svojom obitelji

U Đurđevcu se sprema veliki sportski vikend koji je obilježen humanitarnim karakterom, a skupljaju se sredstva za Roberta Jagetića (21) koji je obolio od zloćudne bolesti, karcinoma, protiv kojeg se hrabro bori već četiri godine. Uz njega je od samog početka i njegova obitelj, a svi zajedno trebaju našu pomoć.

U subotu, 10.veljače, u Sportskoj dvorani Strukovne škole bit će odigrane rukometne utakmice, a djevojke su pokazale veliko srce i novac od ulaznica odlučile donirati za Roberta.

Sljedeći dan, u nedjelju, program kojeg je snažno podržao NK ‘Graničar’ Đurđevac, počinje od 10 sati sati odigravanjem malonogometnih utakmica mlađih uzrasta.

Robert sa svojom majkom

Nakon toga na parket izlaze djevojke iz ŽNK Graničara Đurđevac, koje će također odigrati utakmicu i tako dati svoj doprinos. Vrhunac dana je malonogometni turnir kvartova grada Đurđevca Peski, Centar, Novo Selo i Ledine. Sudjelovat će i mladi košarkaši KK Mladost Đurđevac tako da će pokazati svoje umijeće loptanja pod obručima.

U programu će sudjelovati i lokalne udruge čiji članovi spremaju razne slastice i bogatu tombolu, dok će građani moći donirati novac i tako još više podržati ovu akciju.

Isto tako, u nedjelju ispred crkve sv. Jurja u Đurđevcu nakon jutarnje i večernje mise, bit će postavljen štand s kolačima gdje će svi koji žele moći dati svoj doprinos.

Programu su se priključili i lokalni obrtnici, ugostitelji i trgovine kao i Grad Đurđevac, Koprivničko-križevačka županija i župnik Marko Rac.

– Zahvaljujemo se i svim ostalima koji su na bilo koji način podržali ovu akciju koja je zaživjela u grupi ‘Mame iz Đurđevca i okolice’ i okupila mnogo dobrih ljudi – zaključuju Mame iz Đurđevca te pozivaju sve ljude dobre volje da se pridruže akciji i pomognu koliko je u njihovoj moći.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW