LET NAD PODRAVINOM

VIDEO Kako izgleda virtualna Koprivnica? U Microsoft Flight Simulatoru poletio s Danice i vidio glavna gradska obilježja

Pokušajte pronaći svoju kuću!

18:20h
0

U kolovozu prošle godine predstavljena je nova videoigra, točnije simulator – Microsoft Flight Simulator. Posljednja inačica serije Microsoftovih simulatora bila je, dakako, i najnaprednija. Njegov se izlazak dugo najavljivao, pri čemu se isticala važnost kvalitete i snage tehnoloških komponenti kako bi se isti mogao pristojno vrtjeti na računalima.

A kada je konačno pušten u prodaju, brojni su se odlučili avionom letjeti iznad svojih mjesta, vidjeti ih u virtualnome, simuliranome svijetu. Dakako, detalji nisu kao u stvarnosti, no ono što možete doživjeti svejedno je zapanjujuće.

Dominik Prtenjača na zahtjev pratitelja u Microsoftovu simulatoru letio je nad Koprivnicom. Poletio je s Danice te vidio, recimo, Gradski stadion Ivan Kušek Apaš i željeznički kolodvor, čak se i našalio kako se na jednome križanju treba dugo čekati. Cijeli video, odnosno Koprivnicu u drugačijem obliku pogledajte u nastavku. I, kao što je rečeno, pokušajte pronaći svoju kuću.

Microsoft Flight Simulator // Screenshot Youtube