ehf kup

VIDEO Nova igračica Azenaide Carlos sjajno krenula u novom klubu: Užitak je igrati uz ovakvu publiku

Azenaide inače dolazi iz Luande glavnog grada Angole, a tamo je i rođena je 14. lipnja 1990. godine.

09:14h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Azenaide Danila Jose Carlos ove se nedjelje prvi puta predstavila koprivničkoj publici. U sedmoj minuti drugog poluvremena istrčava na teren te odmah iz prvog pokušaja zabija svoj prvi pogodak u dresu Podravka Vegete. Do kraja utakmice upisuje još jedan pogodak i jedan pokušaj.

Nakon odigrane prve utakmice Azenaide je bila pod dojmom publike i atmosfere u dvorani.

– Ovo je nevjerojatno. Stvarno je užitak igrati u ovakvoj dvorani uz publiku koja glasno navija od prve do zadnje minute. Upravo zbog njih trebale smo odigrati dobro. Drago mi je da sam dobila priliku i da sam sudjelovala u uspjehu ekipe – rekla je za klupske stranice.

Azenaide inače dolazi iz Luande glavnog grada Angole, a tamo je i rođena je 14. lipnja 1990. godine. Visoka je 177 centimetara te igra na poziciji desnog vanjskog napadača. Prije dolaska u Koprivnicu igrala je u Petro Atleticu, jednom od najuspješnijih angolskih klubova. U videu pogledajte kako je izgledao premijerni nastup Azenaide u dresu Podravka Vegete.

Azenaide Carlos ove se nedjelje prvi puta predstavila koprivničkoj publici

Azenaide Danila Jose Carlos ove se nedjelje prvi puta predstavila koprivničkoj publici. U sedmoj minuti drugog poluvremena istrčava na teren te odmah iz prvog pokušaja zabija svoj prvi pogodak u dresu Podravka Vegete. Do kraja utakmice upisuje još jedan pogodak i jedan pokušaj. Nakon odigrane prve utakmice Azenaide je bila pod dojmom publike i atmosfere u dvorani:„Ovo je nevjerojatno. Stvarno je užitak igrati u ovakvoj dvorani uz publiku koja glasno navija od prve do zadnje minute. Upravo zbog njih trebale smo odigrati dobro. Drago mi je da sam dobila priliku i da sam sudjelovala u uspjehu ekipe.“Azenaide inače dolazi iz Luande glavnog grada Angole, a tamo je i rođena je 14. lipnja 1990. godine. Visoka je 177 centimetara te igra na poziciji desnog vanjskog napadača. Prije dolaska u Koprivnicu igrala je u Petro Atleticu, jednom od najuspješnijih angolskih klubova.U videu pogledajte kako je izgledao premijerni nastup Azenaide u dresu Podravka Vegete.

Gepostet von Rukometni klub Podravka Vegeta am Mittwoch, 4. März 2020

čitam...
Loading...