palovec

VIDEO Policija ušla u kuću Dominićevih gdje je pronađeno smrznuto tijelo, pretres je u tijeku!

Smiljanu Srnec terete da je sestru usmrtila zadavši joj dva ili više snažnih udaraca tvrdim predmetom po glavi.

10:58h
0

U kuću obitelji Dominić u Palovcu u 9 sati ušla je policija. Pretres je u tijeku, a policajci su ušli i u gospodarske prostorije iza kuće. Policija je prije toga tražila mještane koji će biti svjedoci prilikom pretresa, piše eMedjimurje.hr.

Protiv Smiljane Srnec (45), podsjetimo, pokrenuta je istraga, a tužiteljstvo je sumnjiči da je u ljeto 2000. godine u obiteljskoj kući u Palovcu usmrtila svoju sestru Jasminu Dominić, čije je tijelo tek prošle subote pronađeno u škrinji koja se nalazila u kući.

Smiljanu Srnec terete da je sestru usmrtila zadavši joj dva ili više snažnih udaraca tvrdim predmetom po glavi.

– Time joj je nanijela višestruke prijelome glave, što je bio uzrok smrti. Istraga će se nastaviti nakon pravomoćnosti rješenja o provođenju istrage. Okrivljenica i njezin odvjetnik imaju pravo žalbe pa treba prvo riješiti pitanje žalbe, a nakon toga se može nastaviti s provođenjem istrage, odnosno konkretnim ispitivanjem svjedoka i provođenjem drugih istražnih radnji – rekao je Darko Galić, zamjenik državnog odvjetnika.

Dragutin Sabol, ujak ubijene Jasmine Dominić, rekao nam je kako sa sestrom Katarinom, majkom ubijene, ne razgovara od 2005. upravo zbog Jasmininog nestanka.

– Nikaj se nije poduzimalo, Jasmine nije bilo i rasrdio sam se zašto nitko ništa ne zna. Od tada sestra i ja nismo u kontaktu. Nisam mogao shvatiti da je pet godina čekala da prijavi nestanak kćeri, to me strašno mučilo. Muka mi je bila od svega i nismo razgovarali. Ovo što je Smiljana uhićena, sad me više i nije toliko iznenadilo, bilo mi je jasno što se događa. Vidjet ćemo što će doći van – rekao nam je Dragutin Sabol.

Palovec – pretres policije

Palovec – pretres policije

Gepostet von eMedjimurje am Freitag, 22. Februar 2019

 

 

čitam...