0.3 C
Koprivnica
Petak, 17. siječnja 2025.
No menu items!

Gospodarstvo

- Oglasni prostor -
Poziv na buđenje

Zvonimir Savić bez dlake na jeziku poduzetnicima prezentirao stvarno stanje razvijenosti i gospodarstva županije

Na svečanoj sjednici Hrvatske gospodarske komore - županijske komore u Koprivnici središnji događaj je bio dodjela nagrade Zlatna kuna za najuspješnije tvrtke Koprivničko-križevačke županije u prošloj godini. No, tu je također bilo i izlaganje Zvonimira Savića o razvojnoj raznolikosti i...
Zlatna kuna

FOTO Najbolje tvrtke u županiji su KTC, Hartmann i Vemo Trade, Ivan Katavić: Recept za uspjeh je cijeniti, motivirati i gledati radnike kao djecu

Najboljim tvrtkama na području Koprivničko-križevačke županije u 2016. godini danas je dodijeljena nagrada Zlatna kuna, koju dodjeljuje Hrvatska gospodarska komora. Tri su tvrtke dobile nagradu zahvaljujući svojim uspjesima na tržištu, ostvarenoj dobiti, zapošljavanju ljudi i ostalim kriterijima koji su se...
Riba je Podravcima preskupa

Jedina koprivnička ribarnica ponovno otvorila vrata, Romana Glatki: Namjeravali smo zatvoriti, srce me boli kad dođe neka bakica i gleda može li si kupiti pločicu oslića

Nakon ljetne stanke, jedina ribarnica u Koprivnici ponovno je otvorila svoja vrata. Iako je postojala mogućnost da će ona ostati zauvijek zatvorena, ribarnica More na koprivničkoj Gradskoj tržnici i dalje će opskrbljivati građane svježom morskom i slatkovodnom ribom. Kao što...
Poticaj tvrtkama

FOTO Pitomača dobiva moderan poduzetnički inkubator s uredima i proizvodnim prostorima za sve struke i djelatnosti

U Podravini i Prigorju sve je veći trend otvaranja poduzetničkih inkubatora koji bi novim tvrtkama trebali pružiti uvjete da lakše i brže stanu na noge. Nakon inkubatora u Koprivnici i Križevcima i najavljenog inkubatora u Đurđevcu, i općina Pitomača će...
- Oglas -
ZAGORSKI GOSPODARSKI ZBOR

Obrtnici iz Podravine i Prigorja predstavili svoje proizvode u Krapini

U organizaciji Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, županijski su se obrtnici predstavili na 25. Zagorskom gospodarskom zboru, najvećoj gospodarskoj manifestaciji u Krapinsko – zagorskoj županiji. Sudjelovali su Obrt Ember, Zeleni obrok zdravlja, Obrt Šipek, Pampa-Tea, Frizerland, Ammi Belje i HGK ŽK...
završila je trogodišnja agonija

Komunalno poduzeće Križevci dobilo spor u parnici protiv Mladena Kešera, direktor Goran Gregurek: Izgubili smo 10 milijuna kuna od Hrvatskih voda zbog nečije igre

Visoki trgovački sud u Zagrebu donio je konačnu presudu za podjelu Komunalnog poduzeća u Križevcima, točnije izdvajanje vodnih usluga u novu tvrtku te je tako okončana agonija koja je trajala gotovo tri godine. Podsjetimo, kad je Komunalno poduzeće u...
Tehničko učilište Koprivnica

Prijavite se na natječaj za školovanje, nakon kojeg tvrtka 1 A Personal jamči zapošljavanje vozača autobusa

Tvrtka 1 A Personal know how gmbh iz Munchena u suradnji s Tehničkim učilištem podružnica Koprivnica, poziva sve zainteresirane da se prijave za natječaj koji uključuje: Početnu kvalifikaciju ili periodičku kvalifikaciju (KOD 95) Osposobljavanje kandidata za vozača/icu D kategorije...
Međunarodni bjelovarski sajam

Izlagači iz Koprivničko-križevačke županije predstavit će svoje proizvode na najvećem poljoprivrednom sajmu

Ovogodišnji 25. jesenski međunarodni bjelovarski sajam održat će se od 8. do 10. rujna 2017. godine na Sajamskom prostoru Gudovac, pored grada Bjelovara. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam najveći je poljoprivredni sajam na kojem će svoje proizvode i usluge predstaviti nekoliko...
- Oglas -
potpisivanje ugovora

Proširenjem stomatološke poliklinike u Križevcima stižu i nova radna mjesta

Mario Rajn, gradonačelnik Križevaca i Andreja Rosler, direktorica Poliklinike Medikadent potpisali su ugovor kojim Grad prenosi pravo građenja u korist Poliklinike na poslovnim prostorima u dijelu zgrade bivše Vojarne 'Ban Stjepan Lacković'. Riječ je o prostoru u kojem prizemlje dijele...
Od polja do stola

FOTO Saznali smo sve o Podravkinom ajvaru, za koji se kunu da je bolji i od domaćeg; provjerili smo kako nastaje sjeme, bili na polju u Pitomači i na kraju u srcu priče – tvornici Kalnik

Jeli ga uz meso s roštilja, na kruhu ili jednostavno žlicom iz staklenke, Podravkin ajvar već je 22 godine mnogima omiljen dodatak uz razna jela i kamen temeljac onoga što bi ajvar trebao biti. Naravno, ukusi su različiti i svatko...
- Advertisement -

Najnovije

- Oglasni prostor -
×