12.1 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Zasjedao županijski Savjet za zdravlje
Z

Ne propustite

U sjedištu Koprivničko-križevačke županije zasjedao je Savjet za zdravlje, savjetodavno tijelo podravsko-prigorskog župana. Raspravljali su o aktualnostima sa zdravstvenog područja, poput organizacije centara obiteljske i dentalne medicine, priprema za akreditaciju koprivničke bolnice, uređenju trećeg kata stare koprivničke interne, no najviše pažnje zaokupio je projekt županijskog Zavoda za hitnu medicinu, rekao nam je predsjednik Savjeta, dožupan Ivan Pal.

– Svi oni koji su profesionalno, a i ne samo profesionalno nego kroz izvršnu vlast zaduženi za funkcioniranje zdravstvenog sustava u našoj županiji, u stanju su poduzeti sve ono što je potrebno i neophodno, znači od različitih oblika suradnje različitih ustanova do operativnih radnji koje su neophodne, kako bi novi Zavod zaživio u zakonskom periodu i u razinu usluge hitne medicine digao na višu razinu od one koja nam je sada dostupna.

Županijski Zavod za hitnu medicinu mora profunkcionirati s početkom iduće godine, a omogućit će da hitna medicinska pomoć bude dostupna stanovnicima cijele naše županije, što dosad nije bio slučaj.

Izvor: Radio Drava

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vidovo u Pitomači

FOTO/VIDEO Indira napravila pravi party, svojom vatrenom energijom “prodrmala” sve

U Pitomači se slavi Vidovo i Dani općine, a Indira Forza dobro je "prodrmala" mještane na prvom koncertu vikend...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×