Tisuću dana na Jadranskom moru

Đurđevačke udruge svojim mališanima osigurale ljetovanje u Valamarovim hotelima

Njima će se na ovaj način omogućiti nezaboravno ljetovanje, a koje će neki od njih možda iskusiti po prvi puta u životu.

13:12h
0
đruđevački mališani
Foto: djurdjevac.hr

Uz pomoć Grada Đurđevca, Udruga udomitelja Osmijeh i Udruga Roma Sve se može kad se hoće prijavile su se na natječaj Tisuću dana na Jadranskom moru putem kojeg Valamar Riviera osigurava ljetovanje za djecu u trajanju od tri do pet dana u jednom od svojih hotela.

Udruga udomitelja će 40 svojih štićenika voditi u Dubrovnik na pet dana dok će Udruga Roma 20 učenika 5. i 8. razreda voditi u Valamarove hotele u Istri.

Osim ove dvije udruge, i Udruga Mali princ je putem ovog natječaja osigurala ljetovanje za svoje članove unutar iste grupacije.

Cilj projekta je pružanje pomoći i podrške djeci koja su bez odgovarajuće obiteljske skrbi, djeci slabijeg imovinskog stanja i djeci koja imaju zdravstvene poteškoće.

Njima će se na ovaj način omogućiti nezaboravno ljetovanje, a koje će neki od njih možda iskusiti po prvi puta u životu.

Također se ovim putem promovira turistička i kulturna ponuda Republike Hrvatske koja svakako obiluje predivnim krajolicima i mjestima u kojima će naši mališani uživati i gdje će imati priliku naučiti nešto novo.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW