9.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 4. ožujka 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
lidrano 2016

Evo koji su radovi predloženi za državnu smotru
E

Ne propustite

Učenici osnovnih i srednjih škola s područja Koprivničko-križevačke županije natjecali su se u tri kategorije i to literarno, novinarsko i dramsko-scensko stvaralaštvo.

Nakon županijske smotre Lidrano koja se održala u subotu u koprivničkom Domoljubu u organizaciji koprivničke Osnovne škole Antun Nemčić Gostovinski, predloženi su radovi za državni susret.

Učenici osnovnih i srednjih škola natjecali su se u tri kategorije i to literarno, novinarsko i dramsko-scensko stvaralaštvo.

Predloženi radovi u kategoriji literarno osnovnoškolsko stvaralaštvo su Četiri godišnja doba Lucije Picig iz križevačke Osnovne škole Ljudevita Modeca, Božič pri moje iže Angelike Marije Pejić iz đurđevačke Osnovne škole Grgura Karlovčana te Nebo i ja Anamarije Bračko iz koprivničke Osnovne škole Braća Radić.

Predloženi literarni radovi iz srednjih škola su Noćas Zrinke Zagorec iz križevačke Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkoga te Da ili ne Klaudije Ivačić iz koprivničke Gimnazije Fran Galović.

Samostalni novinarski radovi iz osnovnih škola koji su predloženi za državnu smotru su Moj je život postao film…Dajane Bojanić iz koprivničke Osnovne škole Antun Nemčić Gostovinski te Bakina japateka Petre Cik iz osnovne škole prof. Franje Viktora Šignjara Virje.

Od srednjoškolskih samostalnih novinarskih radova predložen je rad Prisutnost kulturološki drugačijih i europski identitet Karle Medenjak iz koprivničke Gimnazije Fran Galović.

Isto tako, predloženi su i školski listovi – Krijesnice iz koprivničke osnovne škole Antun Nemčić Gostovinski, Klinček iz osnovne škole Sveti Petar Orehovac te Franzine iz koprivničke Gimnazije Fran Galović, zatim radijske emisije – Roker-folkloraš iz Osnovne škole Sveti Petar Orehovec te Virtualni svijet igara iz koprivničke Osnovne škole Antun Nemčić Gostovinski.

U kategoriji dramsko-scensko stvaralaštvo predloženi su pojedinačni nastupi i to Ane Puhar iz Osnovne škole Mihovil Pavlek Miškina Đelekovec te Fabijana Lončara iz križevačke Srednje gospodarske škole.

Prosudbeno povjerenstvo za literarno stvaralaštvo činili su Božica Jelušić, Dubravka Šutalo Kovačić i Branka Jakupec.
U povjerenstvu za novinarsko stvaralaštvo bili su Sandra Levak Miklošić, Duško Bodinovac i Adrijana Hatadi, a za dramsko-scensko stvaralaštvo bili su Damir Mađarić, Martina Treščec Godek, Maja Holek i Jadranka Korda Krušlin.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

DRUGA HRL SJEVER ŽENE

Pitomačanke upisale petu uzastopnu pobjedu

Rukometašice Pitomače stigle su do pete uzastopne prvenstvene pobjede, a u 15. kolu Druge hrvatske lige Sjever slavile su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×