20.7 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
eu

FOTO Podravci u Stuttgartu sudjelovali u više projekata koji se bave kulturnim turizmom, stigli ljudi i iz drugih država
F

Nositelj projekta je European Foundation for Education, a financira se sredstvima Europske unije.

Ne propustite

Zahvaljujući pozivu Zaklade Znanje na djelu, osim Maše Zamljačanec iz Muzeja grada Koprivnice, u njemačkom gradu Stuttgartu boravili su Tihomir Želimorski iz obrta Stari zanati, Draženka Ivaniš Sikavica iz Srednje škole Koprivnica i Elizabeta Milanović Glavica iz Turističke zajednice područja Središnja Podravina.

Bilo je to od 27. siječnja do 1. veljače, a sudjelovali su  na radionicama u sklopu projekta PRO-YOUTH, koji je usmjeren na područje kulturnog turizma. Riječ je o međunarodnom programu iz područja kulturnog i baštinskog turizma u kojem su sudjelovali predstavnici iz Bugarske, Njemačke, Italije, Rumunjske i Hrvatske. Osim predstavnika iz Podravine, sudjelovali su i predstavnici iz Iloka, Babine Grede, Zagreba i Majura.

Nositelj projekta je European Foundation for Education, a financira se sredstvima Europske unije. Sudionici ovoga projekta uz radionice na kojima su predstavili kulturne i prirodne znamenitosti svoga kraja i izmijenili iskustva, imali su prigode upoznati znamenitosti grada Stuttgarta smještenog u pokrajini Baden-Wȕrttemberg, jedne od najbogatijih pokrajina u Njemačkoj. Kroz trajanje edukacije svi su imali priliku predstaviti svoje turističke potencijale i znamenitosti, kao i primjere dobre prakse.

Svi su se vratili s novim znanjima, iskustvima i kontaktima koje će moći implementirati u provedbi pilot projekta koji slijedi, a namijenjen je edukaciji mladim nezaposlenim osobama koje će kroz ovaj projekt steći iskustva za uključivanje mladih na tržište rada iz područja kulturnog turizma.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Maturalna večer

FOTO/VIDEO Maturanti u glamuroznim svečanim haljinama i odijelima pripremili se za svoju večer, pogledajte tu ljepotu

Još jučer su "norili", a danas su križevački maturanti u prekrasnim haljinama i odijelima dočekali svoju maturalnu večer. Maturanti križevačke...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×