0.7 C
Koprivnica
Srijeda, 6. prosinca 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Gradu Koprivnici nagrada poslodavca godine za osobe s invaliditetom
G

Ne propustite

081223-nagrada-mGrad Koprivnica osvojio je prestižnu nagradu ‘Poslodavac godine za osobe s invaliditetom’ u kategoriji javnih poduzeća za 2008. godinu. Portal MojPosao i Program Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP), u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje i Fondom za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom, drugu godinu su dodijelili spomenutu nagradu.
Nagrada se dodjeljuje u tri kategorije: za javna poduzeća, mala i srednja poduzeća, te velika poduzeća. Nagradu u kategoriji javnih poduzeća osvojio je Grad Koprivnica, u kategoriji malih i srednjih poduzeća Geneza d.o.o. i u kategoriji velikih poduzeća tvrtka Kuehne & Nagel.
Nagrade su uručene 17. prosinca u Zagrebu, u sklopu konferencije o društveno odgovornom poslovanju, koju su organizirali Program Ujedinjenih naroda za razvoj i Business.hr. U ime Grada Koprivnice nagradu je preuzeo Nino Štubljak, zaposlenik Upravnog odjela za izgradnju grada i upravljanje imovinom Grada Koprivnice, a nagradu mu je uručio Vincent Degert, voditelj Delegacije Europske komisije u Republici Hrvatskoj.
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Visok je 34 metra

FOTO Poznati toranj između Majurca i Križevaca odlazi u povijest, mještani ogorčeni: Ajmo stati uz čovjeka, što sve može učiniti ljudska pakost!

Sada već poznati toranj u dvorištu obiteljske kuće između Majurca i Križevaca koji putnicima na toj prometnici zbog svoje...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti