Gradu Koprivnici nagrada poslodavca godine za osobe s invaliditetom

09:31h
0
nagrada
081223-nagrada-mGrad Koprivnica osvojio je prestižnu nagradu ‘Poslodavac godine za osobe s invaliditetom’ u kategoriji javnih poduzeća za 2008. godinu. Portal MojPosao i Program Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP), u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje i Fondom za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom, drugu godinu su dodijelili spomenutu nagradu.
Nagrada se dodjeljuje u tri kategorije: za javna poduzeća, mala i srednja poduzeća, te velika poduzeća. Nagradu u kategoriji javnih poduzeća osvojio je Grad Koprivnica, u kategoriji malih i srednjih poduzeća Geneza d.o.o. i u kategoriji velikih poduzeća tvrtka Kuehne & Nagel.
Nagrade su uručene 17. prosinca u Zagrebu, u sklopu konferencije o društveno odgovornom poslovanju, koju su organizirali Program Ujedinjenih naroda za razvoj i Business.hr. U ime Grada Koprivnice nagradu je preuzeo Nino Štubljak, zaposlenik Upravnog odjela za izgradnju grada i upravljanje imovinom Grada Koprivnice, a nagradu mu je uručio Vincent Degert, voditelj Delegacije Europske komisije u Republici Hrvatskoj.