Ludens teatar

Kaotis teatralis će se predstavom Zelena ptica po prvi puta predstaviti na Državnoj smotri

Predstava Zelena ptica je na rasporedu u petak u 17.30 sati čime će biti otvorena sama Državna smotra kazališnih amatera.

14:40h
0
Foto: Dramski studio Ludens teatar

Najstarija skupina dramskog studija Ludens teatra, Kaotis Teatralis i predstava Zelena ptica predstavit će se na Državnoj smotri kazališnih amatera koja će se održati u Pazinu od petka do nedjelje.

Predstava Zelena ptica je na rasporedu u petak u 17.30 sati čime će biti otvorena sama Državna smotra kazališnih amatera.

Nakon XIV Županijske smotre kazališnih amatera Koprivničko-Križevačke županije održane u Đurđevcu, dramski studio Ludens teatra po prvi će se puta predstaviti na Državnoj smotri kazališnih amatera.

Predstava je na Županijskoj smotri osvojila četiri nagrade, za najbolju režiju, za najbolju žensku sporednu ulogu, za najbolju mušku sporednu ulogu te nagrada za drugu najbolju predstavu.

Tekst je napisala Marijana Nola, a radi se o svojevrsnoj modernoj bajci koja uz elemente komike progovara o vrlo važnoj temi osvješćivanja ekološke svijesti. Što će se dogoditi u Sretnom kraljevstvu kad građani prestanu brinuti o čistoći i grad postane zatrpan smećem? Kako riješiti takav problem? U sve to se uplete i ljubavna priča koja postavlja pitanje vjerovati srcu ili razumu.