Tko tu koga

Keleminec: Vratite nam spomen ploču, Grad: Može, ali dok platite čuvanje

08:00h
0
Spomen ploča Rafaelu Bobanu // Foto: Arhiva ePodravina.hr
Foto: Arhiva ePodravina.hr

Dražen Keleminec, predsjednik Autohtone – Hrvatske stranke prava, i njegova stranka nemaju namjeru platiti, kako kažu, izmišljenu kaznu o čuvanju i zadržavanju ploče.

Dražen Keleminec, predsjednik Autohtone – Hrvatske stranke prava, prekjučer, u ponedjeljak, od Vesne Želježnjak, koprivničke gradonačelnice, i Grada pismenim putem zatražio je vraćanje spomen ploče Rafaelu Bobanu.

– U protivnom, ako nam kroz dva dana ne vratite ploču, pokrećemo privatnu tužbu – priopćio je Keleminec.

Objasnio je kako je komunalni redar oduzeo spomenutu ploču s koprivničkog Florijanskog trga 22. prosinca 2015. godine, nakon čega je stranka u nekoliko navrata, osobnim i urudžbenim zahtjevom, tražila njeno vraćanje.

– Spomen ploča nije oduzeta A-HSP-u već je uklonjena s javne površine s obzirom da je postavljena protupravno o čemu je izdano rješenje o uklanjanju koje je dostavljeno A-HSP-u. Postupak je u tijeku te će spomen ploča biti vraćena po završetku postupka te podmirenja troškova uklanjanja i čuvanja – priopćila je Gordana Biondić, glasnogovornica Grada.

S druge pak strane, Keleminec i njegova stranka nemaju namjeru platiti, kako kažu, izmišljenu kaznu o čuvanju i zadržavanju ploče.

– Namjerno se ide u zadržavanje naše ploče samo kako bi se moglo naplatiti protuzakonito čuvanje – dodao je.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW