27.3 C
Koprivnica
Četvrtak, 20. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
javni natječaj

Kešer odabrao tko će rekonstruirati šumske ceste na području Kalnika, pristigla ponuda milijun kuna povoljnija od procjenjene
K

Ne propustite

Mladen Kešer, načelnik Općine Kalnik, ovih je dana potpisao Odluku o odabiru izvođača radova temeljem javnog natječaja i ocjene povjerenstva pristiglih ponuda.

Najpovoljnija ponuda bila je ona građevinskog obrta ISKOP vlasnice Gabrijela Kočet, a cijena odabrane ponude iznosi 2.591.580,95 kuna, koja će se uložiti u rekonstrukciju šumskih cesta na području Općine Kalnik.

– Pristigla ponuda manja od procijenjene vrijednosti za 1.089.669,05 kuna što je evidentno. Možemo podsjetiti da je ovo Općini Kalnik još jedan u niti europskih projekata iz programa Ruralnog razvoja, što općinu Kalnik svrstava među top 10 najaktivnijih općina i gradova u ostvarivanju europskih projekata u Hrvatskoj – rekao je Mladen Kešer.

Općina Kalnik ovog trenutka ima spremno za preko 100 milijuna kuna projekta koje čekaju otvaranje novih omotnica Republike Hrvstske.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ususret MANIFESTACIJI

PROGRAM PICOKIJADE Tri dana zabave za svačiji ukus, nastupaju Goran Bare, Željko Samardžić i Parni valjak

Picokijada, tradicionalna turistička manifestacija u Gradu Picoka – Đurđevcu, kojom se oživljava legenda o nevjerojatnoj pobjedi Đurđevčana nad Turcima,...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×