Kolumna: Magdalena Podravska // I sad ti budi muško

12:46h
0
magdalena-podravska-header

I sad ti budi muško

Prvo smo ih maltretirale s veličinom. Te veličina jeste te veličina nije važna. Taman kad je ta suvremena tema otišla u mrak socioloških fenomena uvele smo novu alatku za torturu. Kompleksni ženski orgazam. Ne dragi moji muškarci. Danas vam više nije dovoljno što znate da ženu možete zadovoljiti veličinom, jer suvremena žena hoće sve. Ne samo višestruki orgazam već i vaginalni i klitoristni i tko zna još kakav. Jer sad je i znanstveno dokazano da je vaginalni puuuno bolji od svih drugih, a u direktnoj je vezi s bliskosti i psihološkom stabilnosti. Drugim riječima, ak’ na pol svršavaš ziher ti i s glavom nešto nije baš u najbolje. Muškarci to već znaju koju milijardu godina, ali ženama je i za to trebala stručna potvrda. I puno uzalud potrošenog truda i znoja.

Sada kada je to jasnije, ne čudi što je sve veći broj muškaraca pod stresom. Oni koji jesu, jasno to daju do znanja odabirom partnerica. Muškarci u k…. biraju žene lagano opasane špekom. Tako to ide. Valjda imaju filing da bi one lakše izdržale glad uz nesposobnog muškarca. Veličina je ipak bitna. Negdje kao siguran put do orgazma ili do tableta za saniranje depresije. Kako god sve to sumirali – nije nimalo lako biti muškarac.

I zato je ogromna sreća za svakog muškarca biti porijeklom Podravec. Jer ako netko ima jaja – onda to imaju Podravci. I to takva da ih hoće u svim dijelovima kugle zemaljske pod etiketom Podravskih pisanica. Nema kontinenta na koje se nije otkotrljalo barem jedno takvo divovsko!. Ipak da bi dojam bio potpun trebali smo ih prodavati u paru pa da mogu poslužiti i u erotske svrhe.  Mada sumnjam da bi , obzirom na naš Dudek mentalitet i to znali iskoristiti. Kukamo kako za puno stvari nemamo muda, a kad ih konačno skupimo trudimo se što prije ih utopiti nekom drugom. I baš nas briga dal će to služiti u erotske, zdravstvene ili umjetničke svrhe.

A tak nam je dobro krenulo?!!!!

čitam...