24.6 C
Koprivnica
Subota, 18. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Kolumna: Magdalena Podravska // Ko FELIX
K

Ne propustite

Ko FELIX

Felix je car! Koliko puta imate u životu priliku učiniti nešto žestoko, životno i strastveno i da vam još za to plate i da to na kraju krajeva i preživite? Brijem da je hopsajući s ruba svemira u 10 minuta iskusio sve, od uzbuđenja i euforije do straha i panike. Slično kao frendica koja se smrtno zaljubila i gotovo pola godine VABILA tipa iz susjedne kancelarije. I nakon jako puno preciznog ženskog planiranja, kilometre i kilometre odlazaka u teretanu, salone i shoping centre u potrazi za idealnim look-om, ON je pao.

I ne samo da je pao nego je totalno kapitulirao na jednom zajedničkom službenom putovanju. Putovanju koje je našu dragu Felix-icu ostavilo bez riječi i bez daha. Naime mister neodoljivi bio je odličan u seksu uz jednu malu falingu. Što je maraton dulje trajao on je postajao bučniji. Od uzdaha i tu i tamo kojeg samoglasnika do kraja večeri stigao je do urlikanja koje bi preplašilo i puno hrabrije od jadne zaljubljene napaljene žene. Zaista! Koliko je uzdaha i komentara u tjelesnom klinču dovoljno, a koliko previše? Istina je da time muškarac pokazuje svoju zainteresiranost, ali kad to uzrokuje lupanje u zid iz susjednih soba možda je pravo vrijeme da se stiša. I ne samo da se stiša već i da malo obrati pažnju na partnericu. Jer kako je on putovao od uzdaha do urlikanja tako se naša dama ubrzano hladila. Na kraju je imala samo jednu želju – da ON svrši i prestane jaukati i zavijati.

A bio je baš cool tip!

Zato je nakon nekoliko dana odmora u blaženoj tišini odlučila pokušati ponovno …  i ponovno…. i ponovno. I nije bilo ništa gore. Dapače, obzirom da im je seks zaista bilo dobar, uopće više nije trebao početno zagrijavanje, već je počeo stenjati čim bi mu stavila ruku na koljeno. Sve dok nije shvatila da može učiniti dvije stvari –  odustati ili smisliti protuudar! I udarila je bogami poput Felixa u zvučni zid. Klin se klinom izbija pa je upotrijebila svu svoju žensku perfidnost da bi ga uvjerila kako i ona ima potrebu biti glasna. I vidi vraga! Veliki glasni ljubavnik sad je puno opreznije vrištao iz strasti kao da je povremeno imao potrebu čuti i nju umjesto da glasom razbija prozore.

A i njoj se nova uloga svidjela! Nije doduše skočila s ruba svemira, ali je preskočila u novu dimenziju seksualnosti koje je doduše manje tiha i nečujna, ali na kraju krajeva više uzbudljiva i privlačna od klasičnog UHHHH…………

( NEMOJTE ovo probati kod kuće, mogli bi se (ne)ugodno iznenaditi!)

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Virovska prkačijada

FOTO/VIDEO Podravski političari pokazali kako se snalaze s tavom, natjecanje u pečenju palačinki bilo je vatreno

Veselo je na Virovskoj prkačijadi, devetom izdanju prvog europskog festivala malih tradicijskih kolača. Tome su pridonijeli i načelnici podravskih općina...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×