25.1 C
Koprivnica
Petak, 24. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Kolumna: Magdalena Podravska // Ludi dar !!
K

Ne propustite

Ludi dar !!

Muškarci su djelomično gluhi, čoravi i blesavi. Ali samo djelomično. I gotovo ništa više od nas žena, kad zaista poželimo biti zaribane do kostiju. Zato nikada nije loše (imajući u vidu tu njihovu karakteristiku) pomoći im kod odabira poklona. Jer znate da nema gore nego kad vaš muškarac redovito poklanja čarape, cvijeće i jeftine ljubavne romane misleći da vas je time oborio s nogu. A nije! I ne samo da nije, nego tak čvrsto stojite na nogama da vam se od njegovih gluposti više niti ne vrti.

Da, da… jasno da je najbitnija želja i namjera, ali nije loše i tu namjeru lagano usmjeriti u pravu stranu. Kao prvo to se mora činiti puno prije Božića i Nove godine smišljenim napadom s boka. I to njegovog desnog jer je znanstveno dokazano da su tada muška srca najranjivija. Dakle, počnete odmah za vrijeme godišnjeg buljeći u te krasne narukvice koje prodaju upravo blizu restorana gdje idete na romantičnu večeru. Ne činite do jaukajući kako je to najdivniji komad nakita na svijetu jer su muškarci 21. stoljeća na to odavno oguglali. Morate biti sofisticirane i nježno zadržati pogled dulje od 5 sekundi na upravo tom željenom komadu nakita. Idealno je i da ga dotaknete rukom, pogledate prema njemu i ne govoriti ništa. Ko mumija! Pa ak je srca kamenog – nek se pravi lud. ( neće dugo sigurno je…)

Ovu radnju potrebno je ponavljati naizmjenično sa skupljim i jeftinijim predmetima, ali redovito. Pravo vrijeme je svakih 10-ak dana, ali i to nije baš sasvim siguran recept za uspjeh. Siguran recept je da njemu date do znanja da će vaš poklon njemu biti isto izniman i da već mjesecima razmišljate o tome čak i onda ako ste ga kupili na običnoj top SHOP ponudi dva dana prije blagdana. Nikoga ne zanima što je u tom slučaju istina – bitan je filing. A vjerujte on će se tada sigurno potruditi da istom mjerom vrati.

Sve to dovoljno je vježbati nekoliko puta prije nego postane navika, a njega sasvim ugodite na svoju frekvenciju da se ne bi ponavljali pokloni s plastičnim posudama i krpama za suđe. I nakon nekoliko mjeseci postoji velika šansa da poput mene u koverti ispod jelke nađete bon za putovanje koje već dugo priželjkujete. Preporučujem da zadržite facu izvorne iznenađenosti i velikog veselja jer on to svakako zaslužuje. To što vas je to koštalo dubokog promišljanja i planiranja – nitko ne treba znati. Jer naime…. I oni imaju čudne načine da nam vele što žele, a što ne – čak i onda kada se te epizode sa striptizom u spavaćoj sobi redovito nalaze na listi želja. Barem ne morate puno razmišljati! Ako ste pritom poput mene i dobile što ste htjele – ništa ne košta da malo mrdate s riti uz zvuke Roberta Palmera!

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Maturanti okupirali Križevce

FOTO/VIDEO Veseli maturanti pjesmom i plesom slave svoje posljednje srednjoškolske dane

Pjesma, veselje i radost obilježili su danas ulice Križevaca. Naime, križevački su se maturanti danas tradicionalno prošetali od sportske dvorane...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×