12.6 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 27. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Kolumna: Magdalena Podravska // Ništa osobno
K

Ne propustite

Ništa osobno

Ljudi koji dolaze u naše živote dolaze kako bi nas nešto naučili. Ili kako bismo mi nešto naučili njih. I zato niti jedno razočaranje nije u osnovi niti dobro niti loše. To je samo prilika da vam bude jasnije ono što se očito odavno trebali naučiti. Najjednostavnije je to uvidjeti na emotivnim prekidima. Oni znaju ostaviti gorak dojam, ali kroz neugodne emocije još brže učimo o sebi. Upravo kroz loše veze možemo jasno doći do saznanja što to ne želimo. I na kraju krajeva biti sebi najbolji prijatelji.Često se puno puno bolje ponašamo prema prijateljima nego prema sebi. Vrijeme je da to promijenimo.

Zgodno je i sa odmakom popričati sa bivšim partnerom o tome kako je on vidio vas i što je očekivao. To nije pretjerano ugodno iskustvo, ali možete vidjeti stvari u sasvim drugom svjetlu. Iznenadit ćete se kako vas drugi doživljavaju. Dok vi mislite da je nešto samo BRIGA O DRUGOJ OSOBI ona to može vidjeti kao želju za bolesnom kontrolom. Dok je vama inzistiranje na redovitom seksu pitanje normalnog odnosa drugoj bi osobi to moglo izgledati kao frustrirajući seksualna ovisnost. Kad čujete iz usta bivšeg partnera gdje ste griješili lakše ćete razumijeti zašto neka veza jednostavno nije uspjela. Takav razgovor ostaviti za vrijeme kada se potpuno ohladite od navedene osobe. To treba biti vrijeme kada ćete se već moći i zezati na svoj račun ili na račun onoga što vam je nekad nanosilo bol. Nakon toga ćete shvatiti da idealni partneri ne postoje. Kompromis mora biti obostrano potvrđen da bi veza mogla biti uspješna. Tu ne govorim samo o intimnim vezama već i onima koje se odnose na poslovno ili privatno prijateljsko okružje.

Budite otvoreni za promjene i priznajte da ponekad i sami imamo idiotske stavove i glupe granice. Ništa osobno –  sve je to samo pozornica u kojoj je teško shvatiti da je jedino stalna promjena. Prestanite se braniti od nje i prihvatite ju čak i onda kad boli. To ne mora značiti da je loša – ZAR NE??

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Zlatna od glave do pete, ova žena ruši sve mitove o godinama, nama je baš mrak!

Pa godine ovo, pa godine ono. Što se smije, a što se ne smije nositi. Ma da... Žene budite...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×