Kolumna: Magdalena Podravska // Pasivni – agresivci

22:00h
0
magdalena-podravska-header

PASIVNI – AGRESIVCI

Koraljka je super majka, super žena, super kolegica i ludo pozitivna osoba. Zovem je od milja „mala buhtlica” jer je ono što kod nje prvo primjećujete njezina zarazna pozitiva, a tek onda višak kilograma. Ipak s vremenom je jednostavno došla do situacije u kojoj niti njezina pozitiva nije pomagala. Višak kilograma kod nje je uzrokovao smanjenu želju za seksualnim kontaktom. Prvo je to bilo u granicama normale i različitim varijacijama na temu tipa seksa u poluzamračenoj prostoriji ili u korzetu koji je ipak dobro formirao njenu figuru. NIJE POSTAJALO BOLJE!

Zato je potražila pomoć. I otkrila puno stvari za koje nije znala. Njezin odnos sa suprugom mijenjao se kao i njezina kilaža dok zaista nije postao opterećenje. Otkrila je da je fasada savršenog „mužića” zapravo puna rupa. Njegovi česti komentari na njen izgled, povećani interes za druge žene, a onda i otvoreno kritiziranje prehrambenih navika postali su preveliko opterećenje. Uz svu pozitivu nije mogla prihvatiti činjenicu da je on izrazito PASIVNO AGRESIVAN. I zato je i njega zamolila da dođe na savjetovanje. Koraljka je jedna od rijetkih žena koja je nakon puno razgovora, strpljenja i uloga uspjela učiniti dvije stvari,

1. SHVATITI što je čini nezadovoljnom u krevetu i otvoreno si to priznati
2. PRIDOBITI muškarca da otkrije svoje viđenje te situacije i problema
3. ZAJEDNO učini korak prema rješenju.

Danas Koraljka i njezin dragi zajedno treniraju. Srećem ih redovito u teretani. Istina je da njemu to zbog same forme uopće nije potrebno, ali SUPER JE VIDJETI DA JOJ ON DAJE POTPORU. Treninzi i njemu čine dobro, a Koraljka svaki put ima uži struk – ILI SE TO MENI SAMO ČINI.

P.S.; Nevjerojatno je koliko zapravo malo ulažemo u zajednički partnerski odnos. Povremeno trebamo iskreno priznati da je došlo vrijeme da ga poboljšamo i učiniti SAMI prvi korak. Ako vas ON voli – SLIJEDIT će vas. Samo hrabro.

čitam...