13.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Kolumna: Magdalena Podravska // Piše na nosu
K

Ne propustite

PIŠE NA NOSU

Ženama se često čini da su toliko jasne da jasnije ne mogu biti. Ipak ruku na srce ti naši jadni muškarci ponekad stvarno trebaju GPS, detektor i posebne NASA-ine mikroskope da bi pročitali što mi to zapravo želimo. Zato bi bilo dobro da jednom shvate; Žene gotovo nikada nisu u potpunosti iskrene! Naravno da u to ne ubrajamo cijelu populaciju, ali priznajte koja od nas nije lagala o cijeni cipela ili kaputa ili o kilogramima. Dakle kada žena kaže da nije ljuta, a vi jasno osjećate da se nešto dešava – instinkt vas ne vara. Zašto uopće muškarci imaju potrebu provjeravati da li žena jeste ili nije ljuta kad je to najčešće jako očito. Žena teško može biti ljuta, a da to ne čujete, vidite i osjetite. Tako dobro se još neznamo kamuflirati. Dakle vjerojatno će vam reći da je sve u redu, a vi budite dovoljno mudri i preskočite utvrđivanje stanje već se prvo pritajite, a onda učinite neku lijepu, privrženu gestu. Proći ćete puno bolje ne budete li navaljivati da vam potvrdi svoje stanje. Jer – žene znaju da muškarcima nisu drage kad su nesnosne – nemojte ih tjerati da to još i govore.

Kad žena tvrdi da joj je svejedno – morate biti jednako oprezni. Ženama nikada nije svejedno i uvijek o svemu u bilo koje doba dana i noći ziher imaju svoje mišljenje. Ako ga nema bolje je da se zapitate da li zaista razgovarate sa svojom partnericom ili je njoj ZAISTA SVEJEDNO. Takav malodušan stav vodi samo u jednom smjeru – lošem odnosu ili velikom problemu koji se prešućuje. Obje stvari jednako su loše.

U osnovi žene često zaobilaze istinu i kada su u pitanju kilogrami i kada su u pitanju povoljne kupnje. Čak i kada uopće nema potrebe za skrivanjem radije će reći da su nešto kupile povoljno nego da su platile punu cijenu. Zašto je to tako niti Bog nema pojma, a ziher se i čuti tom smiješnom genetskom nasljeđu. Možda nam je to ostalo još od pećine. „Daga, odakle ti ta nova koža zeca oko vrata???” – „Dragi, pa dok si ti pecao ribu za obitelj jedan full umorni i jadni zec je praktički izdahnuo na samom ulazu u pećinu. Nisam ga mogla ostaviti jer se tako povoljna prilika ne pruža često.”

Nakon pune 23 sekunde on više nije niti primjećivao da mala ima novi modni detalj jer čišćenje ribe jednako dobro radi sa i bez njega!

Kaj ne?

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

prigoda

[IMENDANI] Slavljenicima krasnih imena na Ž želimo živahan imendan!

Željko, Željana, Želimir i Željka danas slave imendan! Željko je zelena, ekskluzivna, sretna, vesela, draga i izvanredna osoba. Željana je poletna,...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×