10.4 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Konjički sport: Karla Frtalić treća u Zagrebu
K

Ne propustite

Krla Frtalić na grlu Lucky Love II // Foto: KK Galop TeamProšli je vikend na zagrebačkom hipodromu održano Prvenstvo Hrvatske u preponskom jahanju u organizaciji Konjičkog kluba Karoca. Nakon ovog turnira trenutni poredak jahača je sljedeći: u kategoriji amatera vodeći je Luka Balić, u kategoriji poni jahača Leda Račić, mladih jahača Ida Mujkić, u kategoriji juniora Lea Zagorec, kadeta Josip Gugić, amazonki Andrea Novak Djelmić, a u kategoriji seniora Denis Gugić.

U osam utakmica ovog četverodnevnog natjecanja nastupilo je 6 jahača i 8 konja koprivničkog Galop teama: Roberta Marija Šunjić na grlu Zafir, Karla i Lucija Frtalić na Lucky Love II, Ema Kolarek na Feudu, Sanja Kavur na Cani i Tomislav Kavur na grlima Demi, Cortesia,  Abba II i Conquest of paradise.

Utakmica visine 0, 80 cm bila je prvi zagrebački nastup za juniorke Karlu Frtalić  i Robertu Mariju Šunjić. Parkur su bez pogreške završili Karla Frtalić s Lucky Love II i Tomislav Kavur  s mladim kobilama Cortesiom i Demi, kojima je ovo također bio prvi start na zagrebačkom hipodromu.

Cortesia i Demi ostvarile su dobar rezultat i na utakmici visine 0,90 cm rušivši samo jednu preponu. Isti rezultat Tomislav i Cortesia postigli su i na utakmici visine 1 metar.

Tomislav Kavur je s petogodišnjim Conquest of paradiseom nastupio na utakmicama visine 0,80, 0,90 i 100 cm. Na utakmicama visine 0,80 i 0,90 cm završili su parkur s jednim rušenjem.

Posebno treba istaknuti odličan plasman Karle Frtalić koja je na grlu Lucky Love II osvojila treće mjesto u utakmici «idealno vrijeme» na visini 0, 90 cm.

Lucija Frtalić  i Lucky Love II uspješno su nastupile u dvije utakmice visine 0,90 cm, prošavši oba parkura bez kaznenih bodova u dozvoljenom vremenu. Dobar rezultat na istim utakmicama ostvarila je i Sanja Kavur na Cani sa samo četiri kaznena boda zbog rušenja jedne prepone. Također, na utakmicama ove visine po prvi put nastupile su i Ema Kolarek na Feudu i Roberta Marija Šunjić na Zafiru.

Posljednji natjecateljski dan Tomislav Kavur i Abba II ostvarili su odličan rezultat u utakmici visine 125 cm rušeći samo jednu preponu i zauzevši 4.mjesto.

U Galop teamu zadovoljni su rezultatima svojih jahača i konja na ovom zahtjevnom natjecanju te nastavljaju s pripremama za sljedeći turnir koji će se već za dva tjedna ponovno održati na hipodromu u Zagrebu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

SRETAN IMENDAN

[IMENDANI] Danas je vaš dan za biti veseo i nasmijan!

Imendan danas slave Vita, Vito, Vid i Vida! Sretan vam vaš dan! Vita je vatrena, iskrena, talentirana, ambiciozna. Vito je vjeran,...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×