Koprivnički čelnici Bjelorusima predstavili iskustva u primjeni javno-privatnog partnerstva

07:20h
0
Bjelorusko izaslanstvo u posjetu Koprivnici // Foto: www.koprivnica.hr

U sklopu posjeta Agenciji za javno privatno-partnerstvo u Republici Hrvatskoj, u srijedu, 5. ožujka, Koprivnicu je posjetila delegacija iz Republike Bjelorusije koju su predvodili prvi zamjenik čelnika Vijeća ministara Republike Bjelorusije Aliaxander M. Zabarouski, zamjenik ministra za financije Republike Bjelorusije Maksim L. Yarmalovich, zamjenik ministra za promet Republike Bjelorusije Aliaksey N. Auramenka i zamjenik ministra za energiju Republike Bjelorusije Vadzim A. Zakreuski.

Delegaciju je u prostorijama Grada Koprivnice primila gradonačelnica Vesna Želježnjak zajedno sa zamjenikom župana Koprivničko-križevačke županije Ivanom Palom i pročelnicom Upravnog odjela za financije i poticanje poduzetništva Grada Koprivnice Jasminom Stričević. Gradonačelnica Vesna Želježnjak gostima je prezentirala koprivnička iskustva u primjeni modela javno-privatnog partnerstva u izgradnji zgrade Gimnazije “Fran Galović” i Sportske dvorane.

Nakon radnog dijela gosti su posjetili Gimnaziju „Fran Galović” gdje su od ravnatelja Vjekoslava Robotića dobili pregled svih pozitivnih strana JPP-a kao korisnika građevine izgrađene po tom modelu.

Izvor: www.koprivnica.hr 

čitam...