Koprivnički Crveni križ poslao pomoć Gradskom društvu Crvenog križa Sisak

09:44h
0
Utovar robe za donaciju Sisku // Foto: Crveni križ Koprivnica

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica priključilo se apelu i poslalo pomoć za stanovništvo koje je ugroženo u nedavnim poplavama. Zahvaljujući donaciji tvrtke Podravka i Danica te gradskoj tvrtki Koming, donacija vrijedna oko 20.000 kuna otpremljena je Gradskom društvu Crvenog križa Sisak. Voda Studena, juhe te konzerve s hranom poslane su u Sisak, a na donaciji je zahvalila Božena Weiss Sklizović iz Gradskog društva Crvenog križa Sisak.

Prema njezinim riječima, stanovnici brojnih naselja koja pokriva ovaj Crveni križ, imaju problema posebice s pitkom vodom jer nemaju vodovodnu mrežu nego bunare. Voda od poplava se ne povlači, stoga su pitka voda i hrana itekako potrebni tamošnjem stanovništvu koje je ugroženo poplavama, a kojima svakodnevno pomažu brojni volonteri GD CK Sisak. Oni će donaciju GD CK Koprivnica podijeliti stanovnicima na svojem području sukladno potrebama.

MARKETING EPODRAVINA.HR

Gradsko društvo Crvenog križa zahvaljuje Podravki i Danici na donaciji proizvoda te Komingu na osiguranju besplatnog prijevoza.

čitam...