17.9 C
Koprivnica
Četvrtak, 13. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Koprivnički jahači nastupili u Zaprešiću
K

Ne propustite

I zadnju subotu u srpnju jahači i konji koprivničkog Galop teama proveli su na turniru u preponskom jahanju, ovog puta u Zaprešiću na 4.kolu Croatia Cupa i GP Trajbar teama. Klub su predstavljali: Ema Kolarek na grlu Feud, Marko Papac na grlu King, Karla i Lucija Frtalić na grlu Lucky Love II i Tomislav Kavur na grlima Demi i Amor.

Svi „galopovci” postigli su odlične rezultate u utakmici „idealno vrijeme” na visini 0,80 cm:

Tomislav i Demi rušili su jednu preponu, bez kaznenih bodova parkur su završili Ema na Feudu i Tomislav na Amoru, a Marko i King su svoj „čisti” prolazak parkura ostvarili u vremenu vrlo bliskom idealnom vremenu utakmice i time se plasirali na drugo mjesto!

U utakmici visine 1 m ostvareni su sljedeći rezultati: Marko na Kingu i Tomislav na Amoru rušili su jednu preponu, Ema na Feudu i Tomislav na Demi rušili su dvije prepone, a najbolji rezultat ostvarila je Karla Frtalić na grlu Lucky Love II prošavši parkur bez kaznenih bodova.

Poseban uspjeh postigla je Lucija Frtalić na Lucky Love II-završila je utakmicu CC za kadete visine 110cm bez kaznenih bodova i plasirala se na drugo mjesto!

U Galop teamu zadovoljni su kontinuiranim napretkom mladih jahača i konja te nastavljaju s pripremama za Finale Croatia Cupa i Finale Karoca GP Series koje će se održati krajem kolovoza.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Antunovo u Koprivnici

FOTO/VIDEO Brojni vjernici predali svoje brige i molitve svetom Anti

U koprivničkoj župi svetog Antuna Padovanskog danas je svečano proslavljen blagdan Svetog Antuna ili Antunovo. Stotine vjernika sudjelovalo je u...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×