Podravsko-prigorski dečki

LJUBAV JE NA SELU Dario Gašparić i Hrvoje Gregurić dobili hrpu pisama djevojaka i prošli dalje u potrazi za srodnom dušom

Obojica su u posljednjoj emisiji prošli dalje, odnosno dobili su dovoljan broj pisama zainteresiranih djevojaka.

10:05h
0

Popularna RTL-ova emisija Ljubav je na selu već niz godina privlači one koji traže sreću i srodnu dušu, a ove su sezone iz podravsko-prigorskog kraja dva kandidata u potrazi za životnom družicom.


To su Dario Gašparić iz Svetog Petra Čvrsteca i 39-godišnji Hrvoje Gregurić iz Donje Zdjelice, timaritelj deva u Đurđevcu, o kojima smo već i pisali.

Obojica su u posljednjoj emisiji prošli dalje, odnosno dobili su dovoljan broj pisama zainteresiranih djevojaka.

Dario je dobio gomilu pisama, što ga je itekako razveselilo, pogotovo zato što, kako je priznao u emisiji, nikada nije imao curu niti se ikada poljubio.

Screenshot: RTL

Njegov video možete pogledati ovdje.

Dobro je prošao i Hrvoje, koji je u jednom pismu čak i prepoznao djevojku koja mu piše.

– Slučajno je zalutala u šumi sa psom i prijateljicama, sjećam je se – rekao je Hrvoje čitajući jedno od brojnih pisama koje je dobio.

U emisiji je voditeljicu Marijanu oduševio farmom i svojim životinjama, a otkrio je da ga je na emisiju prijavio sin Matija. Rekao je i da nije očekivao da će dobiti toliko pisama i proći dalje.

Screenshot: RTL

Njegov video možete pogledati ovdje.

Podsjetimo, Dario Gašparić iz Svetog Petra Čvrsteca, u općini Sveti Ivan Žabno, ima veliko imanje, krave, koze i svoje omiljene konje s kojima voli putovati na manifestacije u susjedna mjesta. Član je DVD-a, svira harmoniku i nada se pronaći pravu ljubav. Izjasnio se da bi želio curu koja je vrijedna, pametna, mirna te osoba na koju se može osloniti.

Hrvoje Gregurić se bavi uzgojem autohtone hrvatske peradi, a uz to uzgaja i svinje, konje, koze i paunove. Zaposlen je kao timaritelj deva u Hrvatskoj Sahari, i kaže da je to najljepši posao na svijetu jer su deve divlje, ali i najdivnije životinje. Aktivni je član Povijesne udruge Sv. Juraj koja se bavi rekonstrukcijom povijesnih bitki. Strastveni je ribič, ali sve teže pronalazi vrijeme za taj hobi. Razveden je i ima dvojicu sinova, za koje kaže da su mu sve na svijetu. Razvod mu je bio najteža situacija u životu, ali tvrdi da je to iza njega i da je spreman krenuti naprijed, piše u svojem predstavljanju na stranicama RTL-a. 

Kakvi izazovi ih dalje čekaju, vidjet ćemo već u ponedjeljak.

čitam...