«Ludens teatar» s novom predstavom u Koprivnici

15:17h
0

090610-ludens-m«Kazalište – što, kako i zašto uopće» naziv je nove kazališne predstave koju će «Ludens teatar» premijerno izvesti 21. lipnja u 20 sati u koprivničkom Domu mladih, najavio je glavni glumac predstave i idejni začetnik predstave Sven Šestak. Prema njegovim riječima, režiser predstave nastale prema istoimenom književnom djelu Karela Čapeka iz 1925. godine je Ranko Zidarić:

090610-ludens1-m– Glumci će pokazati što se događa iza kulisa, odnosno kako predstava nastaje, kako mi glumci funkcioniramo međusobno, s redateljima i drugima koji su uključeni u kazališni rad, kako i zašto se svađamo, koje probleme rješavamo … Predstava će u suštini biti reality show, jer će se gladateljima mnoge situacije koje su naša svakodnevica činiti izmišljene.

Dan nakon premijere, 22. lipnja, članovi «Ludens teatra» će u 20 sati opet izaći na pozornicu u Domu mladih, a karte za tu predstavu mogu se kupiti u Šarenom dućanu, Niba toursu te dva sata prije početka predstave po cijeni od 40 kuna. Vrijedi izdvojiti da je jednu od uloga u predstavi «Kazalište – što, kako i zašto uopće» dobio «domaći dečko» Tomislav Jurenec te da mu je to glumački debut.