Ludens Teatar priprema novu kazališnu poslasticu

17:38h
0
Prizor iz predstave

Ludens teatar za ovu sezonu najavljuje pravu kazališnu poslasticu: predstavu “Nemreš pobjeć od nedjelje” jedne od najpoznatijih hrvatskih dramskih spisateljica Tene Štivičić. Premijera predstave bit će početkom 2010.

Tena Štivičić mlada je dramaturginja koja je nakon uspješnih početaka u Zagrebu, preselila u London, gdje sada radi i živi, a njezini tekstovi redom su kazališni hitovi na hrvatskim i svjetskim pozornicama – “Fragile”, “Krijesnice”, “Sedam dana u Zagrebu” i druge.

Paralelno s pripremom te predstave, punom se parom radi i u Dramskom studiju Ludens teatra, u kojem osnove dramske umjetnosti savladava 13 mladih polaznika.

Inače, na web stranicama Ludens teatra od ove sezone moguća je i online rezervacija ulaznica za predstave na: http://www.ludensteatar.hr/raspored.php

Na kraju podsjetnik da novu sezonu 2009/10 Ludens teatar počinje 23.10., predstavom “Kazalište – što, kako i zašto uopće” u Domu mladih, koja je premijerno izvedena u lipnju ove godine u Koprivnici. Režiju potpisuje Ranko Zidarić, u glavnoj ulozi je Sven Šestak, a na pozornici mu se pridružuju brojni gosti iznenađenja.