30.2 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Nasljednica

Mađera spriječio zakon, no u utrku za načelnicu Novigrada Podravskog ide njegova mlada kći Tajana Šimunić
M

Bila sam 16 godina uz tatu u tome, pratila sam njegov rad, iako nisam bila politički aktivna, uvijek sam ga podupirala. Sada sam jednostavno odlučila, zašto ne, rekla je Tajana Šimunić.

Ne propustite

Na lokalnim izborima za načelnika Novigrada Podravskog Mladen Mađer neće se moći kandidirati zbog zakona o sudskim presudama koji ga u tome sprječava. No, njegov rad spremna je nastaviti njegova kći, koja je kandidatkinja HSS-a u toj općini.

Tajana Šimunić 28-godišnja je magistra politologije koja je dosad indirektno pratila oca u njegovom političkim djelovanju, a sada se odlučila aktivno uključiti u rad stranke koje je Mladen Mađer čelnik u Koprivničko-križevačkoj županiji.

– Samoinicijativno sam to odlučila. Bila sam 16 godina uz tatu u tome, pratila sam njegov rad, iako nisam bila politički aktivna, uvijek sam ga podupirala. Sada sam jednostavno odlučila, zašto ne – objasnila nam je svoju odluku.

Ustupila: Tajana Šimunić

Na parlamentarnim izborima prošle godine brinula se za očevu prisutnost na društvenim mrežama, nakon fakulteta volontirala je u Hrvatskom saboru, a stručno osposobljavanje odradila u Županiji, tako da je uvijek bila “tu negdje”, no službeno je stupila u stranku tek prije tri mjeseca.

U političkom djelovanju namjerava nastaviti put koji je zacrtao njen otac, no također i uvesti inovacije.

Više ćemo se posvetiti mladima, treba ih osluškivati i staviti naglasak na djecu, ali i na umirovljenike. Mladi sve više i više odlaze, u Novigradu ih se nažalost može izbrojiti na prste – rekla nam je Tajana Šimunić.

Konkretan program bit će definiran na sastancima i predstavljen javnosti, a zasad se zna da HSS u Novigradu Podravskom na izbore izlazi u koaliciji s HSU-om, koji će dati zamjenika načelnika. Nositelj izborne liste bit će Željko Vuljak, dosadašnji predsjednik općinskog vijeća.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

ROADPOL

Ljudi, oprez! Policija od danas provodi posebnu akciju, “ciljaju” cijeli tjedan na točno ove vozače

Kako bi smanjili broj prometnih nesreća, naša policija od danas provodi posebnu akciju na prometnicama. Radi se o nadzoru alkohola...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×