23.5 C
Koprivnica
Subota, 22. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Mlada snaga // Legradski načelnik Ivan Sabolić među najmlađim načelnicima u Hrvatskoj
M

Ne propustite

Mladog načelnika čeka velik posao u Općini

Ivan Sabolić (SDP), koji je u drugom krugu lokalnih izbora u nedjelju pobijedio dugogodišnjeg legradskog načelnika Mladena Vernića, najmlađi je općinski načelnik u našoj županiji te među najmlađima u Hrvatskoj!

Ovaj 23-godišnjak, inače student politologije na zagrebačkom Fakultetu političkih znanosti, upravo završava fakultet, i cilj mu je ostati u rodnom mjestu te doprinijeti njegovu razvoju. Stoga se i kandidirao za načelnika, a mještane je pridobio, kako kaže, svojim programom Puls 17, u čijem su kreiranju i sami sudjelovali.

– U mojoj kampanji nije bilo negativnog pristupa, isticanja loših stvari, već onih koje treba popraviti, i mislim da je to prevagnulo da me mještani izaberu – otkriva nam mladi načelnik, svjestan da ga čeka težak posao.

– Ne bojim se načelnikovanja, no ne shvaćam to ni olako. Imat ću mnogo savjetnika, i među mještanima, te stručnjake raznih profila koji su otišli iz našeg mjesta, ali im je srce još ovdje. Velika će mi pomoć biti i zamjenica Kristina Turk (32), inače magistrica ekonomije – kaže Sabolić, dodajući kako su mlade snage na čelu Općine te stari lavovi u Općinskom vijeću garancija uspjeha.

Bivši mu načelnik Vernić, kaže, još nije čestitao, ali mu zato čestitke stižu sa svih strana. Posebno su na njega ponosni kolege s fakulteta, pa i profesori, koji su obećali doći na sve legradske manifestacije.

A sad za sve djevojke jedna loša vijest. Da, zauzet je, i kaže, obožavateljice ga ne zanimaju kako njegova draga ne bi bila ljubomorna.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kod Koprivnice

Djevojku (21) retrovizorom ozlijedio 66-godišnji vozač, policija ga našla nakon što je pobjegao

Pisali smo jučer o prometnoj nesreći u Jagnjedovcu kod Koprivnice, u kojoj je ozlijeđena 21-godišnja pješakinja. Vozač je bezobrazno...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×