Poslovni uzlet grada Koprivnice

Naučite kako vam nove tehnologije mogu olakšati svakodnevne poslovne izazove

09:30h
0
Ilustracija

Poslovni dnevnik, u suradnji s Gradom Koprivnicom i Koprivničko-križevačkom županijom, organizira besplatne poslovne edukacije za poduzetnike, obrtnike i vlasnike OPG-ova, kao i za sve osobe koje žele produbiti svoja znanja i sposobnosti u marketingu, novim tehnologijama i financijama.

Edukativni dan besplatnog sadržaja održati će se 3. studenog 2016. godine u koprivničkoj Gradskoj vijećnici (Zrinski trg 1) kada će svi polaznici imati priliku biti dio jedinstvene manifestacije koja se održava diljem Hrvatske s ciljem poticanja gospodarskog razvoja te promocije i motiviranja malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva. Poslovni uzlet Vaša je idealna prilika za druženje, razmjenu iskustava s drugim kolegama i proširivanje mreže svojih poslovnih kontakata od kojih (kratkoročno i dugoročno) možete imati koristi.

Jedno od interesantni(ji)h predavanja svakako će biti ono od Krešimira Jusupa, savjetnika za prodaju poslovnim korisnicima u Hrvatskom Telekomu. Gospodin Jusup na svom će vas predavanju upoznati sa Cloud tehnologijom, revolucionarnim konceptom koji nudi novi način pristupa osobnim podacima i aplikacijama: „Cloud je pojam koji mnogi ne razumiju u potpunosti i nisu svjesni koliko im može pomoći i pojednostaviti poslovanje. Riječ je o programu putem kojeg možete pristupiti svojim podacima i sadržajima s većeg broja uređaja, u bilo koje vrijeme i s različitih lokacija. Sve što vam je potrebno je internet veza. Kao rezultat toga korisnici usluga u “oblaku” mogu bolje, brže i jednostavnije koristiti i mijenjati podatke.

Ilustracija
Ilustracija

Cloud kao nova vrsta tehnologije ima mnogostruke prednosti, a gdin Jusup kao ključne navodi „centralizaciju, stalnu dostupnost, model najma usluge, kontroliran korisnički pristup i sigurnost podataka. Uz korištenje cloud usluge na jeftiniji, dostupniji i sigurniji način ˝ured˝ je tamo gdje ste vi.

Dođite na Poslovni uzlet grada Koprivnice i povežite se s poslovnim ljudima iz svoje struke jer mnogi poduzetnici naglašavaju kako su im takve manifestacije bile idealna prilika za predstavljanje svog poslovanja kolegama iz branše i budućim poslovnim suradnicima i partnerima, a istovremeno i mogućnost stjecanja novih poznanstava koja potencijalno mogu donijeti plus u poslovanju.

Svoje mjesto svi zainteresirani mogu ostvariti besplatnom prijavom na linku, broj telefona 01 6326 021, 6326 030 ili na e-mail poslovni-uzlet@poslovni.hr. Detaljan program događaja dostupan je ovdje.