22.9 C
Koprivnica
Petak, 14. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Određena su područja na kojima je tijekom javnih manifestacija dozvoljeno prekoračenje buke
O

Ne propustite

Grad Koprivnica dozvolio je prekoračenje najviše dopuštene razine buke na Zrinskom, Florijanskom i Trgu bana Jelačića, te u Nemčićevoj ulici, Hrvatske državnosti,  Vargovićevoj i Taraščicama.  S obzirom da je Grad Koprivnica orijentiran na razvoj urbanog turizma, a centar grada mjesto je brojnih manifestacija koje zahtijevaju i određene popratne ugostiteljske sadržaje, tijekom njihova održavanja razina buke pola metra ispred zatvorenih stambenih prostorija u okolici ugostiteljskih objekata ne smije prelaziti 65 decibela danju i 55 decibela noću. 

Iznimka je područje gradskih bedema, omeđeno Radićevom, Oružanskom i Sajmišnom, gdje se tijekom manifestacija koje se tamo održavaju od 01. lipnja do 15. rujna dozvoljava razina buke od 90 decibela.

tekst: Radio Drava

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Osvojili trostruku krunu

Graničar iz Đurđevca imao sezonu iz snova, Radman: Fokus je na domaćim dečkima, a u subotu možemo ostvariti najveći uspjeh u povijesti

Nogometni klub Graničar iz Đurđevca proživljava svoje najuspješnije dane. Seniorska momčad s gotovo pa savršenim omjerom okitila se naslovom prvaka...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×