31.3 C
Koprivnica
Utorak, 18. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Održana skupština Kluba za starije Mariška
O

Ne propustite

U srijedu, 12. lipnja u dnevnom boravku Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica održana je Izvještajno izborna godišnja skupština Kluba za starije osobe Mariška.

Osim izvještaja koje su podnijeli zaposlenici i članovi Kluba, dosadašnja predsjednica Verica Šarlija predložila je svoje razrješenje i izbor novog predsjednika Kluba.

,Nova predsjednica je Valentina Čadavec, voditeljica svih programa koji se provode u Klubu, a za istaknuti je program Dnevni boravak i pomoć u kući starijim osobama koji se na području naše županije provodi uz financijsku potporu Ministarstva socijalne politike i mladih.

Okupljene su pozdravili zamjenik gradonačelnice Grada Koprivnice Mišel Jakšić i županijska pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Branka Cuki, ujedno i članica Upravnog odbora Kluba za starije osobe Mariška.

Cuki je istaknula kako je iznimno ponosna na rad Kluba koji je uvelike pridonio unaprjeđenju socijalne skrbi u Koprivničko-križevačkoj županiji. Umjetnički dio programa pripremio je Mješoviti pjevački zbor umirovljenika Koprivnica i recitatorska grupa Kluba.Detalj s izvještajne skupštine

Nakon skupštine članovi Kluba i korisnici Doma mogli su se okušati u sportskom natjecanjima kao što su pikado, viseća kuglana, nabacivanje kolutova i staze spretnosti. Okupio se velik broj natjecatelja koji su mogli uživati u lijepom i sunčanom danu.

Nakon natjecanja svi prisutni počastili su se roštiljem i kotlovinom, a uz živu glazbu neki su i zaplesali. Podijeljene su medalje i nagrade sponzora za najuspješnije natjecatelje.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ajme

Božo napravio krš i lom BMW-om u Glogovcu, pijan se zabio u vozačicu pa zbrisao

Božidar je proglašen krivim na Općinskom sudu u Koprivnici nakon što je pijan napravio dar-mar svojim BMW-om u Glogovcu. Kako...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×