UDVDR

Okupili se županijski dragovoljci i veterani, analizirali projekt kojim su učenici slušali predavanja o Domovinskom ratu

Voditelj projekta Đuro Škvorc napomenuo kako je suradnja sa Županijom, ravnateljima i prosvjetnim radnicima bila odlična.

14:29h
0
Foto: UDVDR – Podružnica Koprivničko-križevačke županije

Analiza projekta Promicanje vrijednosti Domovinskog rata u školama Koprivničko-križevačke županije za školsku godinu 2019./2020. održana je jučer u organizaciji UDVDR-a Koprivničko-križevačke županije. Prisustvovao je i zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić, istaknuvši veliki značaj projekta za županiju koji se provodi sedam godina.

– Stojimo na raspolaganju Udruzi kako bi se ovaj projekt još kvalitetnije nastavio i sljedećih školskih godina kao i svi ostali projekti naše veteranske udruge koji su usmjereni na promicanje vrijednosti Domovinskog rata u Koprivničko-križevačkoj županiji. Već dugi niz godina uspješno surađujemo te se  radujemo nastavku te suradnje – kazao je Ljubić.

Predsjednik podružnice Siniša Pavlović zahvalio je predavačima koji su od listopada do prosinca diljem županijskih škola govorili o Domovinskom ratu, dok je voditelj projekta Đuro Škvorc napomenuo kako je suradnja sa Županijom, ravnateljima i prosvjetnim radnicima bila odlična.

Ukupno 1679 učenika slušalo je predavanja.

čitam...