14.3 C
Koprivnica
Srijeda, 31. svibnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
bliži se uskrs

Ova općina će velikom broju mještana dati uskrsnice, a svako kućanstvo dobit će poklon paket
O

Svakom kućanstvu na području općine povodom Uskrsnih blagdana uručit će se poklon paket s prehrambenim proizvodima

Ne propustite

Općina Molve i ove će godine podijeliti uskrsnice u iznosu od 30 eura.

Pravo na uskrsnicu ostvaruju umirovljenici i djeca koja primaju mirovinu iza preminulog branitelja, osobe koje imaju druga primanja socijalnog karaktera, osobe koje nemaju nikakva stalna novčana primanja, nezaposlene osobe, invalidi te svećenici i časne sestre koji obavljaju vjersku službu u Općini Molve.

– Za ostvarivanje prava na isplatu uskrsnica potrebno je, uz presliku osobne iskaznice, predočiti za novo prijavljene umirovljenike odrezak, odnosno potvrdu o visini mirovine za zadnju primljenu mirovinu. Za ostala primanja po bilo kojoj osnovi mora se priložiti Rješenje o ostvarivanju tih primanja koje je izdala nadležna služba – pojašnjavaju iz Općine.

Osobe s drugim primanjima socijalnog karaktera moraju priložiti nalog za upis u štednu knjižicu ili Rješenje o visini mjesečnog primanja koje je izdalo nadležno tijelo. Osobe koje nemaju nikakva stalna novčana primanja potpisanu Izjavu da nemaju stalna primanja po drugoj osnovi i starosnoj dobi od 60 godina žene, a 65 godina muškarci. Nezaposlene osobe moraju priložiti dokaz o statusu nezaposlene osobe na HZZ-u, a osobe s invaliditetom dokaz o invaliditetu.

– Svakom kućanstvu na području općine povodom Uskrsnih blagdana uručit će se poklon
paket s prehrambenim proizvodima – poručuju iz Općine.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Posjetili norveški Bodø kako bi razmijenili znanja i iskustva u implementaciji Newton soba

U sklopu projekta LORI partneri su prvi put sudjelovali na studijskom putovanju i to u samo središte norveške partnerske organizacije First...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti