Podravka Vegeta u srijedu sa Zrinskim, u nedjelju s Vardarom

13:14h
0
Božica Palčić, Filip Turk, Andrea Čović i Dragica Džono na konferenciji za novinare Podravke Vegete // Foto: Koprivnica.net

Na konferenciji za novinstvo što je danas, u utorak, održana u klupskim prostorijama Podravke s.d.d, govorilo se o dvije teme: predstojećoj utakmici 3. kola B grupe Lige prvakinja Podravka Vegeta – Vardar, što se igra u nedjelju 2. studenoga u koprivničkoj sportskoj dvorani gimnazije Frana Galovića s početkom u 17 sati i o sutrašnjoj (srijeda) prvenstvenoj utakmici sa Zrinskim iz Čakovca, što se igra u tzv. staroj dvorani, tj. u dvorani Srednje škole u Koprivnici, s početkom u 18 sati.

 

O tehničkim detaljima izvjestila je direktorica Podravke s.d.d. Božica Palčić.

– Utakmicu će suditi sutkinje iz Ukrajine Tetyana Rakytina i Iryna Tkachuk, a EHF delegat je Marek Szajna iz Poljske. Ulaz na utakmicu je besplatan, ali karte će se moći podići na recepciji hotela Podravina, pivnici Kraluš, na recepciji tvrtke Podravka d.d. i u klupskim prostorijama i to – od petka.

Palčić je obavijestila i o promotivnim aktivnostima. Rukometašice gostuju na koprivničkim radio postajama, a u petak prije podne sve rukometašice prve ekipe dijelit će ulaznice u prostoru sponzora, Podravki d.d. u Starčevićevoj ulici.

Pred novinarima su bili i Filip Turk pomoćnik trenera Podravke Vegete Gorana Mrđena te dvije Podravkine kružne napadačice Andrea Čović i Dragica Džono (na slici gore), koji su najavili predstojeće utakmice.

Ekipa Zrinskog nova je u 1. HRL i sastavljena je od generacije koja je dugo zajedno i koja je postizala visoke plasmane na kadetskim prvenstvima i bila prvak 2. HRL sjever.

U povodu susreta sa Zrinskim pomoćni trener Podravke Vegete Filip Turk rekao je:

– Sutra, u srijedu, čeka nas utakmica sa Zrinskim iz Čakovca i moram ponoviti riječi svog šefa, trenera Gorana Mrđena, da su nam svaka dva boda u hrvatskom prvenstvu jednako važna, jer primarni cilj nam je osvajanje prvenstva države. Zbog toga ne smijemo podcjenjivati ekipu Zrinskog. Ekipa Zrinskog već je priredila neka iznenađenja, ali mi znamo naš cilj, naš zadatak i mi smo, što uopće nije upitno, izraziti favoriti, igramo doma, u našoj staroj dvorani i pobjeda neće doći u pitanje. Ali važan je pristup utakmici, važno je da djevojke pokažu želju, jer ta nam utakmica mora poslužiti kao priprema za utakmicu Lige prvakinja u nedjelju.

I na ovu utakmicu ulaz je besplatan.

Izvor: www.rk-podravka.hr