streljaštvo

Podravkin Mehkek u vodstvu nakon pet kola županijske Kosinus lige, prvim sedam mjesta u rukama koprivničkog kluba

Nakon petog kola Kosinus lige kod seniora u vodstvu se nalazi Nikola Mehkek sa 943 kruga ispred drugoplasiranog Zorana Kopreka koji je otpucao ukupno 929 krugova i trećeplasirane Ivane Babić sa 928 krugova. Podravkini seniori u ukupnom poretku nakon petog kola lige zauzimaju prvih sedam mjesta.

08:26h
0
Foto: SŠK Podravka

Na streljani u Đurđevcu održano je peto kolo Kosinus lige Koprivničko-križevačke županije u gađanju serijskom zračnom puškom za kadetsku, juniorsku i seniorsku kategoriju u 2018. godini.

U konkurenciji pedesetak natjecatelja iz klubova Koprivničko-križevačke županije strijelci Streljačkog športskog kluba Podravka postigli su dobre rezultate.

U pojedinačnom plasmanu kadetske kategorije najbolji rezultat petog kola od podravkinih kadeta ostvario je Luka Jambreuš otpucavši 188 krugova, a nakon petog kola u poretku Kosinus lige trenutno zauzima prvo mjesto sa 923 otpucanih krugova. Gregor Gašparić otpucao je 169 krugova, a nakon petog kola zauzima šesto mjesto sa 812 otpucanih krugova. Dinko Blažek u petom kolu lige otpucao je 160 krugova te se sa ukupno 675 krugova trenutno nalazi na osmom mjestu Kosinus lige. Juraj Sušilović u petom kolu lige otpucao je 180 krugova, a u ukupnom poretku kadeta zauzima deveto mjesto sa 354 otpucana kruga.

U ekipnoj konkurenciji kadeta ekipa Podravke otpucala je 537 krugova u petom kolu Kosinus lige plasiravši se na drugo mjesto, a drugo mjesto zauzima i u ukupnom poretku nakon petog kola.

U pojedinačnim nastupima kod juniora Ilan Blažek otpucao je 187 krugova te se sa ukpno postignutih 895 krugova nakon petog kola nalazi na četvrtom mjestu. Domagoj Petrović sa 184 otpucanih krugova nakon petog kola zauzima treće mjesto sa ukupno 903 kruga, a Ivan Leon Mesić sa otpucana 182 kruga nakon petog kola zauzima drugo mjesto u konkurenciji juniora sa 923 kruga.

Juniorska ekipa Podravke sa 553 otpucanih krugova ostvarila je najbolji juniorski ekipni rezultat petog kola, a nakon petog kola zauzima drugo mjesto.

Najbolji seniorski rezultat petog kola od Podravkinih strijelaca postigao je Marin Mlinarić otpucavši 188 krugova. Nikola Mehkek otpucao je 186 krugova, a Hrvoje Verbič 185 krugova.

Nakon petog kola Kosinus lige kod seniora u vodstvu se nalazi Nikola Mehkek sa 943 kruga ispred drugoplasiranog Zorana Kopreka koji je otpucao ukupno 929 krugova i trećeplasirane Ivane Babić sa 928 krugova. Podravkini seniori u ukupnom poretku nakon petog kola lige zauzimaju prvih sedam mjesta.

Seniorska ekipa Podravka-1 imala je najbolji rezultat petog kola Kosinus lige otpucavši 559 krugova, a seniorska ekipa Podravka-2 sa 552 otpucana kruga ostvarila je treći rezultat ispred četvrtoplasirane ekipe Podravka-3 koja je otpucala 541 krug.

Nakon petog kola Kosinus lige u vodstvu se nalazi Podravka-1 ispred drugoplasirane ekipe Podravka-2, a na četvrtom mjestu nalazi se ekipa Podravka-3.

Šesto, posljednje, kolo Kosinus lige za sezonu 2018 održat će se 18. studenog na streljani u Koprivnici.