32.6 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Prezentacija grada Koprivnice u Briselu
P

Ne propustite

U ponedjeljak 23. veljače 2009. godine gradonačelnik Zvonimir Mršić predstaviti će rezultate Grada Koprivnice u promicanju održivog prometa na svečanosti Nagrade Europskog tjedna kretanja u Briselu. Svečanost će se održati u dvorani Bibliotheque Solvay, uz sudjelovanje Stavrosa Dimasa, Povjerenika za zaštitu okoliša Europske unije.

Za ovogodišnju Nagradu Europskog tjedna kretanja koja će potom biti dodijeljena natječu se finalisti Alamda (Portugal), Budimpešta i Zagreb. Na istoj svečanosti dodijelit će se po prvi puta i nagrada Zeleni glavni grad Europe.

Tijekom sljedeća dva dana, održat će se i pripremna radionica kao i sastanak nacionalnih koordinatora za ovogodišnji Europski tjedan kretanja, na kojemu će sudjelovati Helena Hećimović, predsjednica Koordinacijskog odbora tjedna kretanja u Koprivnici.

U prilogu se nalazi i program svečanosti dodjele nagrade Europskog tjedna kretanja.
EMW-&-EGC-Awards-Ceremony_programme-final.pdf

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Proslava Svetog Ivana Krstitelja

Ivanje se slavi diljem županije, bogat program u Koprivničkom Ivancu, Torčecu, Kalinovcu, Kozarevcu i Podravskim Sesvetama

Blagdan Svetog Ivana Krstitelja obilježit će se za vikend i danima koji slijede diljem županije. Osim župa posvećenih ovom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×