-5.6 C
Koprivnica
Srijeda, 8. veljače 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Prezentacija projekta Your Europe, Your Say 2014!
P

Ne propustite

Već je poznatko kako je Srednju školu Koprivnica odabralo Europsko ekonomsko i socijalno vijeće da sudjeluje u projektu Your Europe, Your Say 2014! Podsjetimo, troje učenika te koprivničke škole, Damjan Srša, Leo Filip Kovačić te Monika Šajatović, će s profesoricom Tatjanom Kolarić posjetiti Bruxelles.Tamo će boraviti od 26. do 28. travnja i sudjelovati u radionicama, kao i raspravama na temu predstojećih izbora za Europski parlament.

- Oglas -

Iz zemalja članica EU, koje su imale pravo apliciranja, na natječaj se prijavilo više od 700 učenika, a odabrano je njih 84 iz 28 škola. Srednja škola Koprivnica predstavljat će Republiku Hrvatsku.

Tim povodom bit će održana prezentacija projekta te Europskog ekonomskog i socijalnog vijeća, a vodit će je Lidija Pavić Rogošić iz hrvatskog tima pri Europskom ekonomskom i socijalnom vijeću. Prezentacija će se održati u školskoj knjižnici Srednje škole Koprivnica u četvrtak, 30. siječnja s početkom u 12 sati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

šokantne slike

[FOTO] UZNEMIRUJUĆE Nepoznati monstrum psu u nozi probušio rupu i kroz nju provukao lanac

Uznemirujuće i krajnje šokantne fotografije stižu iz varaždinske Udruge za zaštitu životinja Spas, čiji su djelatnici prije nekoliko dana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti