12.9 C
Koprivnica
Nedjelja, 19. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Prezentacija projekta Your Europe, Your Say 2014!
P

Ne propustite

Već je poznatko kako je Srednju školu Koprivnica odabralo Europsko ekonomsko i socijalno vijeće da sudjeluje u projektu Your Europe, Your Say 2014! Podsjetimo, troje učenika te koprivničke škole, Damjan Srša, Leo Filip Kovačić te Monika Šajatović, će s profesoricom Tatjanom Kolarić posjetiti Bruxelles.Tamo će boraviti od 26. do 28. travnja i sudjelovati u radionicama, kao i raspravama na temu predstojećih izbora za Europski parlament.

Iz zemalja članica EU, koje su imale pravo apliciranja, na natječaj se prijavilo više od 700 učenika, a odabrano je njih 84 iz 28 škola. Srednja škola Koprivnica predstavljat će Republiku Hrvatsku.

Tim povodom bit će održana prezentacija projekta te Europskog ekonomskog i socijalnog vijeća, a vodit će je Lidija Pavić Rogošić iz hrvatskog tima pri Europskom ekonomskom i socijalnom vijeću. Prezentacija će se održati u školskoj knjižnici Srednje škole Koprivnica u četvrtak, 30. siječnja s početkom u 12 sati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

prigoda

[IMENDANI] Ovaj trojac danas slavi svoj dan, uputite im čestitke!

Današnji slavljenici su Rajko, Ivan i Teo. Rajko je odgovorna, zabavna, radosna, poznata i poslušna osoba. Ivan je instinktivna, hrabra, pustolovna...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×