IMATE ZANIMLJIVU PRIČU? ☎ 048-626846
23.8 C
Koprivnica
Subota, 12. lipnja, 2021.
spomen

Rukometašice Podravke u Danskoj će igrati s crnom vrpcom oko ruke u spomen na preminulog Marina Pucara

11:15h
0
Rk Podravka - Rk Krim
Foto: Ivan Brkić

Rukometašice Podravka Vegete jučer su nakon redovnog testiranja na Covid-19 posjetile upravnu zgradu, glavnog sponzora, Podravke d.d. gdje su se prije odlaska upisom u Knjigu žalosti htjele posljednji put pozdraviti s prerano preminulim predsjednikom Uprave Podravke, Marinom Pucarom. U tim teškim trenucima za Kompaniju sa srcem dočekali su ih članovi NO RK Podravke na čelu s predsjednicom Ljiljanom Šapinom koja se dirljivo obratila ekipi, pišu klupske stranice.

– Drage moje djevojke i stožer, moram Vam reći kako nas je uistinu dirnulo da ste svi došli, jer ste mu napisali svoju nekakvu riječ, ime, pozdrav. Moram priznati kako svi mi znamo koliko je naš Predsjednik bio ponosan na Vas i koliko je volio i podržavao ženski rukomet. I kad nije mogao biti prisutan, on vas je podržavao i uvijek se za vas strašno borio.  Budite borbeni, hrabri i igrajte svim srcem – u emotivnom je obraćanju ekipi, rekla Predsjednica Nadzornog odbora RK Podravke Ljiljana Šapina, a ekipa će na svom daljnjem putu dati sve od sebe da raste u sportskom duhu i s ciljevima koje smo, zajedno s našim Predsjednikom i zacrtali.

Utakmicu protiv Odensea Podravka Vegeta igra sutra u 16 sati, cijela ekipa i stožer će kao izraz poštovanja i dubokog žaljenja, zbog preranog odlaska predsjednika Uprave Marina Pucara, na desnom ramenu istaknuti crnu vrpcu.

Prijenos utakmice pratite na programu Arena Sport televizije.

čitam...