S.Š.K. Podravka prva u trećem kolu lige

13:40h
0
golubic

Alen GolubićU trećem kolu 1.B. hrvatske lige u gađanju standard zračnim oružjem, održanom na varaždinskoj streljani, strijelci S.Š.K. Podravke osvojili su prvo mjesto.

Muška ekipa u disciplini standard zračna puška u sastavu Alen Golubić (582), Nikola Mehkek (566) i Hrvoje Verbić (556) sa 1704 otpucana kruga osvojila je prvo mjesto ispred drugoplasirane ekipe SK Zabok koje je postigla 1678 krugova i trećeplasirane ekipe SK Čakovec koja je otpucala 1675 krugova.

Nakon trećeg kola u vodstvu lige se nalazi ekipa SK Zabok sa 31 bodom ispred drugoplasirane ekipe S.Š.K. Podravka koje je osvojila 30 bodova. Treće mjesto nakon trećeg kola drže strijelci čakovečkog kluba sa 26 osvojenih bodova.

U pojedinačnom plasmanu trećega kola prvo mjesto osvojio je Alen Golubić sa 582 kruga, Nikola Mehkek sa 566 krugova plasirao se na osmo mjesto a Hrvoje Verbić sa 556 otpucanih krugova zauzeo je šesnaesto mjesto.

U pojedinačnom nastupu seniorki u disciplini standard zračna puška Larisa Musić sa 393 otpucana kruga zauzela je prvo mjesto.

U disciplini standard zračnog pištolja za seniore nastupio je junior Ivan Kolar koji je ponovno otpucao svoj najbolji rezultat od 544 krugova te se plasirao na peto mjesto.