20.7 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
nije mu prvi put

Stjepan (41) snahu Romanu dvaput odalamio dlanom po glavi i čupao za kosu. Razlog? Nije mu dodala čašu
S

Novčano je kažnjen sa 7500 kuna

Ne propustite

Na temelju optužnog prijedloga koji je protiv njega podnijela PP Koprivnica, 41-godišnji Stjepan, koji je donedavno živio u Herešinu, proglašen je krivim na Općinskom sudu u Koprivnici zbog nasilja počinjenog unutar obitelji.

Naime, Stjepan je krajem travnja ove godine, u ranim poslijepodnevnim satima, bio prilično nasilan prema snahi Romani koju je dvaput otvorenim dlanom udario po licu i glavi, a zatim ju je povukao za kosu. Razlog? Romana mu nije dodala čašu koju je tražio.

Zadobila je ozljede, koje, kako piše u presudi, nisu bile vidljive, no Stjepan je svejedno završio na ‘hlađenju’ na policiji, koja je brzo izašla na mjesto događaja. Da stvar po Stjepana bude još gora, nije mu to bilo prvi puta, jer je pravomoćnom presudom od travnja 2021. godine već proglašen krivim zbog nasilja u obitelji.

Kada su na sudu sve to uzeli u obzir i razmotrili svu dostavljenu dokumentaciju, Stjepana su kaznili novčano sa 7500 kuna, s time da mora platiti i paušalni trošak postupka 100 kuna. Međutim, ta kazna umanjuje se za 600 kuna, jer je nasilnik u pritvoru bio od 30. travnja u 20.15 sati pa do 1. svibnja u osam sati ujutro.

Dakle, u konačnici mora platiti 6900 kuna i to u roku od 60 dana od pravomoćnosti presude.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Maturalna večer

FOTO/VIDEO Maturanti u glamuroznim svečanim haljinama i odijelima pripremili se za svoju večer, pogledajte tu ljepotu

Još jučer su "norili", a danas su križevački maturanti u prekrasnim haljinama i odijelima dočekali svoju maturalnu večer. Maturanti križevačke...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×