Strijelci Podravke drugi, Ivan Kolar treći

12:53h
0
Strijelci S.Š.K. Podravka

Nakon četvrtog kola 1.B. hrvatske lige u gađanju standard zračnom puškom, održanog u Čakovcu, seniorska ekipa S.Š.K.-Podravka i dalje zauzima drugo mjesto na ljestvici.

Rezultatom od 1694 otpucana kruga seniori S.Š.K. Podravka u ovom kolu ostvarili su plasman na četvrto mjesto. Prvoplasirana ekipa 4 kola lige bila je ekipa Končar-1786 iz Zagreba sa 1731 krugom ispred drugoplasirane ekipe Mars iz Belog Manastira koja je otpucala 1702 kruga , a trećeplasirana je bila ekipa Čakovca sa 1696 otpucanih krugova. Sa 56 osvojenih bodova seniori S.Š.K. Podravka nakon četvrtog kola lige nalaze se na drugom mjestu iza prvoplasirane ekipe Končar-1786 koja ima 68 bodova, a trećeplasirana je ekipa Čakovca sa 55 osvojenih bodova.

Za seniorsku ekipu S.Š.K. Podravka u četvrtom kolu lige nastupili su: Nikola Mehkek 572 kruga, Hrvoje Verbić 561 krug i Tomislav Harambašić sa 561 krugom. U pojedinačnom plasmanu četvrtog kola lige Nikola Mehkek plasirao se na drugo mjesto, Hrvoje Verbić zauzeo je deveto mjesto i Tomislav Harambašić osmo mjesto.

U pojedinačnom nastupu na četvrtom kolu lige nastupio je i Hrvoje Vladušić sa 562 otpucana kruga plasirao se na sedmo mjesto. U konkurenciji seniorki odličan rezultat postigla je kadetkinja S.Š.K. Podravka Ivana Babić otpucavši 381 krug i plasiravši se na četvrto mjesto.

Ujedno sa četvrtim kolom 1.B. hrvatske lige u Čakovcu je idržano i četvrto kolo 1.A. hrvatske lige koje je ujedno bilo i kontrolno natjecanje za hrvatske juniorske reprezentativce, a u disciplini standard zračnog pištolja nastupio je Ivan Kolar.

Odličnim rezultatom od 548 krugova Ivan Kolar je zauzeo treće mjesto u konkurenciji hrvatskih juniora te ponovno potvrdio svoj status hrvatskog juniorskog reprezentativca.

čitam...