sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede

Svoje proizvode predstavit će 27 županijskih poduzetnika

10:55h
0
Detalj s prošlogodišnjeg sajma Viroexpo // Foto: www.viroexpo.com.hr
Detalj s Viroexpo 2014. // Foto: Arhiva ePodravina.hr

Zajednički nastup dogovorili su i organizirali PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, HOK Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i HGK Županijska komora Koprivnica, koji će sufinancirati izlaganje poduzetnika.

Poduzetnici s područja Koprivničko-križevačke županije i ove godine predstavit će se na Međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede VIROEXPO 2016. koji će se održati od 26. do 28. veljače u Virovitici.

Zajednički nastup dogovorili su i organizirali PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, HOK Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i HGK Županijska komora Koprivnica, koji će sufinancirati izlaganje 27 poduzetnika koji će tom prilikom predstaviti svoje proizvode i usluge.

Kao uvodni događaj, u četvrtak, 25. veljače, održat će se gospodarski forum, a uz prodajno izložbeni dio tijekom prvog i drugog dana sajma stručnjaci iz područja stočarstva i ekonomije iz Njemačke i Hrvatske održat će predavanja na Kako postati uspješan poduzetnik u stočarstvu, Europski fondovi – put ka profitabilnom poslovanju, Zašto poljoprivredni proizvođač u Hrvatskoj mora postati moderan poduzetnik i mnoga druga.

Pokroviteljica ovogodišnjeg sajma je Kolinda Grabar-Kitarović, hrvatska predsjednica, a zemlja partner je Kosovo.