17.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 20. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Tribina u koprivničkoj vijećnici pokazala veliki interes stanara za energetskom obnovom
T

Ne propustite

U Koprivnici je u srijedu, 3. prosinca održana tribina “Program energetske obnove višestambenih zgrada” koja je za cilj imala potaknuti stanare višestambenih zgrada i njihove stambene upravitelje na djelovanje u području energetske obnove.

Tribina je okupila više od 70 građana grada Koprivnice i desetak gostiju iz različitih dijelova Hrvatske. Nakon uvodnog dijela u kojem je predstavnik Regionalne energetske agencije Sjever termovizijskim slikama prikazao trenutno loše energetsko stanje višestambenih zgrada u dijelu vanjske ovojnice (fasada i stolarija) u gradu Koprivnici, gosti predavači prezentirali su proceduru i važnost energetskih pregleda i certifikata, Program Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost koji sufinancira energetsku obnovu i na kraju mogućnosti financiranja vlastitog učešća stanara kroz promjere dobre prakse, ali i dodatnih subvencija dostupnih za predmetne projekte.

Važno je naglasiti da prema trenutno dostupnim informacijama Fond planira novi natječaj objaviti već u siječnju 2015. godine, kada će stanari u suradnji sa svojim stambenim servisima imati priliku kandidirati svoje zgrade za sufinanciranje energetskih pregleda i certifikata kao i samu energetsku obnovu u iznosu do 40% ili za izradu projektne dokumentacije u iznosu od 100%.

U slučaju potrebe za dodatnim informacijama ili savjetima, svi zainteresirani mogu se obratiti Regionalnoj energetskoj agenciji Sjever.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Milijun eura

Mladi ste poljoprivrednik i htjeli biste urediti ili kupiti kuću? Možete dobiti bespovratna sredstva – evo detalja…

Mladi ste poljoprivrednik i niste zadovoljni uvjetima stanovanja? Ne očajavajte, upravo je Ministarstvo poljoprivrede objavilo javni poziv za dodjelu...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×