19.6 C
Koprivnica
Petak, 24. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
tragedija

U koprivničkoj bolnici preminuo je Marin Pucar, prvi čovjek Podravke
U

Ne propustite

Marin Pucar, glavni čovjek Podravke i predsjednik Hrvatske udruge poslodavaca preminuo je danas u koprivničkoj Općoj bolnici. Preminuo je nakon teške bolesti, piše podravski.hr

Rođen je 1971. godine u Zadru. Diplomirao je Ekonomiju u Zagrebu, a stekao je i diplomu u menadžmentu maloprodaje na Leeds Metropolitan University u Engleskoj.

Karijeru je počeo u Gavriloviću kao trgovački putnik, a potom brzo postao i menadžer. U Podravku dolazi 2001. na mjesto direktora prodaje u Danici, a potom preuzima i sektor prodaje, marketinga i razvoja. Dvije godine kasnije imenovan je direktorom Prodaje mesnog programa za Hrvatsku i jugoistočnu Europu, da bi potom preuzeo mjesto direktora za tržište RH sve do 2008. godine. Tada je imenovan članom Uprave Podravke. Nakon isteka mandata postaje predsjednik Uprave Zvečeva (2012.-2016.).

Dužnost predsjednika Uprave Podravke obnašao je od 2017. godine. Zadnje dvije godine Podravka bilježi stalan rast prodaje i dobiti, baš pod Pucarovim vodstvom.

Iza sebe ostavlja dvije kćeri koje je dobio s bivšom suprugom Tihanom, kao i svoju drugu suprugu Renatu.

Počivao u miru.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Jutro stiže brzo

Od nedjelje spavamo sat kraće, pripazite na promjene pri potrošnji struje i pogledajte koliko ćemo godina još pomicati kazaljke na satovima

Ljetno računanje vremena ove godine počinje u nedjelju, 26. ožujka. Kazaljke će u 2 sata skočiti jedan sat naprijed....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti