29 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
doza nadahnuća

Umjesto da stalno mislite o onome što ne volite, počnite razmišljati o onome što volite i želite
U

Ne propustite

Sve počinje od misli. Svaka izgovorena riječ prvo je u glavi bila misao, svaki pokret bio je prvo misao. Svaki izum i svaka stvar je bila misao u nečijoj glavi. Misli imaju moć i naš život određuju misli. Ne postoji ništa što prvo nije bila misao.

Možda niste o tome razmišljali do sada ili niste bili svjesni svojih misli, ali vi pomoću misli možete kreirati svoj život. Ne vjerujete, ali razmislite još malo.

Nikola Tesla je sve svoje izume stvorio svojim mislima. Iako su te misli bile nevjerojatne većini ili svima osim njemu, on je ipak sve stvorio mislima koje su bile u njegovoj glavi. Jedino je on bio svjestan svojih misli i vjerovao im. Vjerovao je sebi.

Zašto živimo život kakav živimo? To je stoga jer ne obraćamo pažnju na naše misli, odnosno osjećaje. Život stvaramo mislima i osjećajima. Što god mislite i osjećate, to vam se događa u životu. Vaše misli su riječi koje čujete u glavi i riječi koje izgovarate. Većina ljudi razmišlja i govori o onome što ne voli, umjesto o onome što voli i što želi. Ono čemu poklanjamo pažnju i misli, to i imamo u životu. S obzirom na to da ne poklanjamo pažnju svojim osjećajima i mislima, već konstantno mislimo o onom što nam se događa, život nam je isti.

Što god želite u svom životu to je zato što to volite, a sve ono što ne želite u svom životu, to ne volite. Zato, zašto ne bi mislili o onome što želimo? Zašto ne bi naše misli usmjerili na ono što nam se sviđa, na ono što volimo. Dok god mislimo i govorimo o bilo kakvim poteškoćama, mi govorimo o onome što ne volimo. No razmislite koliko misli dnevno posvetite onome što ne volite, onome što ne želite, o onome što vas zabrinjava, o onome što vas ljuti, o onome što nemate.

Promijeniti svoj život, znači promijeniti svoje misli. Misli usmjerite na ono što volite. Kada bismo više govorili o onome što volimo, kad bi više pozornosti posvetili onome što želimo, kad bi se svjesno povodili samo za svojim osjećajima od kojih se osjećamo dobro, tada bi mogli svjesno kreirati svoj život. Uz malo svjesnog napora, svatko od nas može izabrati kako se želi osjećati, može izabrati o čemu će misliti, može izabrati promijeniti svoj život.

Pričajte, mislite i ramišljajte o onome što volite, o onome što želite, o onome što vas veseli. Ti si ono što misliš.

Oslobodite svoj potpuni potencijal
MEDITIRAJMO ZAJEDNO
Energetske vježbe, meditacija, vježbe disanja i vođene meditacije.
Svakog utorka i četvrtka u 20 sati, Oružanska 23, Koprivnica
Informacije i prijave na  mob. 099 194 2378
Ostale mogućnosti individualne konzultacije (tehnike i metode za brži osobni rast) kao i meditacije prilagođene samo vama.   

Kristi Blažek, promotor života

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Euro 2024.

FOTO/VIDEO Hrvatski navijači preplavili Hamburg, Podravci i Prigorci užarili atmosferu na ulicama

Hrvatska danas u 15 sati igra drugu utakmicu u skupini protiv Albanije, a atmosfera u Njemačkoj je već užarena. U...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×