slaven Belupo

Upitan ostanak Izraelaca Gordane u Koprivnici nakon što je udaljen iz momčadi zbog nediscipline

U prvom dijelu sezone Gordana je nosio dres s brojem 10, a taj je dres na današnjoj utakmici protiv Rijeke nosio Bačelić-Grgić i još ga je krstio pogotkom. 

21:12h
0
Foto: NK Slaven Belupo
Foto: NK Slaven Belupo

U zapisniku Slaven Belupa danas nije bilo Izraelca Gordane, jednog od ponajboljih igrača Farmaceuta u prvom dijelu sezone. Gordana ugovor sa Slavenom ima do ljeta 2019. godine, a Sertić je na konferenciji poslije utakmice s Rijekom kazao kako je Izraelac udaljen iz ekipe zbog nediscipline.

– Gordana nije u ekipi zato što je udaljen zbog nediscipline, samo to mogu reći. Što će biti s njim, odlučit će ljudi u klubu, na njima je – kratak je bio Sertić.

Dodajmo da je njegov lik udaljen i sa službenih stranica kluba. U prvom dijelu sezone Gordana je nosio dres s brojem 10, a taj je dres na današnjoj utakmici protiv Rijeke nosio Bačelić-Grgić i još ga je krstio pogotkom.

Izraelac nije igrao ni protiv Lokomotive na Arena cupu u utakmici koja se gledala kao generalka pred prvenstvo. Trenutna vrijednost Gordane prema Transfermarktu je 600 tisuća eura. Pitanje je želi li Slaven unovčiti ponajboljeg igrača jeseni dok još može, ili je u pitanju tolika nedisciplina da se igraču čak oduzme broj na dresu. Bilo kako bilo, Slaven nastavlja bez Gordane.

čitam...
Loading...